URE tretji del

mistique

Guru
16. jun 2009
15.130
2.659
113
Emona / Carnium
Sicer je rahlo off topic anekdota...

Na ene parih sestankih sem nosil Ben10 uro, po tem, ko mi jo je mul'c velikodušno posodil. Kako je do tega prišlo...enkrat sem lapal o tem, da bi si kupil neko uro, ker sem bil ven iz nekega obdobja, ko me je ura na zapestju motila...Nisem vedel, da je mulc poslušal ali celo razumel za kaj gre. Character first, protocol later...:evil:

Nekaj takega:aplauz:Zdaj ko gledam te slike, se mi zdi, da je bila takrat vseeno malo manjša :valjamse:
1758120965204.png

• Haha
Reactions: sajkek in mosseero

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.740
5.020
113
Protokoli nimajo nobene veze več. Folk nosi kar hoče nosit, tud svilnate tangice, če hoče.
Prodaja ur je šla v stratosfero, razlika je samo v tem, da je folk, ki je nehal nosit ure, šel kasneje na pametne in hodijo okoli s krožnikom, ki bevska vate, drug del pa gre v klasične ure, oba segmenta pa še vedno rasteta. Da ne omenim, da ima veliko ljudi obe opciji, ki se izmenjavata po potrebi.

Tako, da take generalne izjave, kot jih ima ferdo so nekje v rangu...ferda.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.130
2.659
113
Emona / Carnium
Protokoli nimajo nobene veze več. Folk nosi kar hoče nosit, tud svilnate tangice, če hoče.
Prodaja ur je šla v stratosfero, razlika je samo v tem, da je folk, ki je nehal nosit ure, šel kasneje na pametne in hodijo okoli s krožnikom, ki bevska vate, drug del pa gre v klasične ure, oba segmenta pa še vedno rasteta. Da ne omenim, da ima veliko ljudi obe opciji, ki se izmenjavata po potrebi.

Tako, da take generalne izjave, kot jih ima ferdo so nekje v rangu...ferda.
My point exactly.

Je pa zanimivo, ko delaš z določenimi kulturami (ki niso nujno zahodne), protokoli vseeno obstajajo, ampak največkrat presegajo to, kakšno uro nosiš...no, vsaj stara garda se drži nekih "pravil". Recimo tam na Kavkazu oz. vse kar je ex CCCP imajo radi okrogle številke. Veliko temelji na zaupanju...najprej bomo jedli in pili, potem pa mogoče biznis...je*e se njim kaj ti nosiš in s kakšnim avtom si se pripeljal.

Aja, nosim smart uro, ampak klasična ura vseeno bolj paše k poslovnem videzu. Tudi, če je le skin na pametni uri :fredi:

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.784
231
63
Po eni strani imaš prav, po drugi pa je Mirko Tuš, dokler je še bil podjetniška legenda, povsod hodil s Polarjem. Ko si dovolj hud, ti je lahko za protokol vseeno. Tako kot Jobs, vedno v enakih kavbojkah in črnem puliju.
Pustimo zdaj peščico bogatih osebkov na lokalni (slovenski) ali svetovni ravni, ki bi lahko nosili tudi kombinezon Peppe Pig, pa bi vseeno dobivali thumbs up.
Poslovno to meni še vedno ni. Sej se tud Mirko ni na sestanek pripeljal z biciklom, ampak se je z M8, Teslo itd.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf in Marxon

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
505
49
28
45
MB
Pri meni isto kupil Huawei pametno uro 5 dni nosil parkrat menjal face al kak se reče.. in prodal. To nima nobene veze z uro. Z veseljem spet in vedno na roki Tag Heuer.. prigarana klasika.