Takle namenski nož: KLIKImam nemogočo uro kar se tiče menjave baterije. Vsi urarji so mi poškodovali pokrov, zato sem si nabavil set za odpiranje ur, pa mi tudi samemu nikakor ne rata odpreti. Ima kdo kašen hack preden se cel zakoljem in popraskam pokrov? Probal sem pa z olfa rezilom, priloženim kavljom iz seta (preširok), švicarjem, plastikami za odpiranje laptopa. Enostavno ne skoči noter. Tu na videu zgleda tako enostavno, ampak to je zatiček par mm in ni po bogu, da dobiš kaj vmes.
Nesi urarju...Imam nemogočo uro kar se tiče menjave baterije. Vsi urarji so mi poškodovali pokrov, zato sem si nabavil set za odpiranje ur, pa mi tudi samemu nikakor ne rata odpreti. Ima kdo kašen hack preden se cel zakoljem in popraskam pokrov? Probal sem pa z olfa rezilom, priloženim kavljom iz seta (preširok), švicarjem, plastikami za odpiranje laptopa. Enostavno ne skoči noter. Tu na videu zgleda tako enostavno, ampak to je zatiček par mm in ni po bogu, da dobiš kaj vmes.
je napisal, da so mu vsi urarji poškodovali pokrovček.Nesi urarju...
Za tako uro se splača...
Pač ni nesu k pravemu urarju...je napisal, da so mu vsi urarji poškodovali pokrovček.
V BTC hala A, na na sredini v kleti je ena trgovina kjer dela en fant in je bil edini ki je uro odprl in zamenjal baterijo. V vseh drugih trgovinah so več ali manj samo dekleta ki menjave baterij ravno ne obvladajo.Ta ura ni bila draga, mi je pa lepa. Večina urarjen ni več urarjev, pa tudi izkušeni urarji so jo praskali, Malalanu pa ne dam 25€ pri uri za 150€, pa tudi večine stvari se sam lotim in boga, da mi ne bo uspelo tudi to, samo zraven moram še prt.![]()
Pozabi Malalan, on brez težav proda novo opraskano uro na več koncih za 10k+. Se jo da spolirat kao.Ta ura ni bila draga, mi je pa lepa. Večina urarjen ni več urarjev, pa tudi izkušeni urarji so jo praskali, Malalanu pa ne dam 25€ pri uri za 150€, pa tudi večine stvari se sam lotim in boga, da mi ne bo uspelo tudi to, samo zraven moram še prt.![]()
pri slowatch al kaj so ze tiste generične trgovine v šoping centru, je delala ena soseda ki v zivljenju poprej ni ure niti vidla, tam je baterije menjavala in podobno, kak naj zdaj ona ve, ki je imela neko 3 letno prometno šolo nareto, kak odpre kak ne poškoduje in podobno. Pač generika vsepovsod. Mojstroc mačkov ni več. Izumrla vrsta.Ta ura ni bila draga, mi je pa lepa. Večina urarjen ni več urarjev, pa tudi izkušeni urarji so jo praskali, Malalanu pa ne dam 25€ pri uri za 150€, pa tudi večine stvari se sam lotim in boga, da mi ne bo uspelo tudi to, samo zraven moram še prt.![]()