Trgovina TEMU

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.287
774
113
tam ko se terc po tori rola
Tudi meni se je že par krat pojavilo obvestilo sledenja, da ''je paket ravno prispel na letališče'', bil pa je že zdavnaj dostavljen... ;)
Je pa reč dokaj zanimiva, glede carine.. naročil en del za 49 evrov... ja seveda, Carinska pošta se je upiknila.. sem poslal, kaj je za ena zadeva...pa čakam že par dni, da mi sploh odpišejo, pošljejo.
Sem pa spomladi na Temu naročil komplet koles za MTB, par dni dostava, super zadovoljen s kvaliteto. Zato sem hotel naročiti še en komplet (da bo en par za grobe, drugi za gladke gume), pa jih ni bilo več v ponudbi. Po brskanju le najdem na Aliexpressu isti komplet, ista trgovina. Veš da naročim. In čakam...pa čakam... Po dobrem mesecu mi javijo, da je pošiljka poškodovana (letališko skladišče) in naj napišem zahtevek za full refund. Denar nazaj nakazan v dveh dneh. No, prejšnji teden pa poštar pripelje paket -le kaj bi bilo?, ta komplet koles, škatla malo polepljena... Sem mislil, klinc, bom pač na odpad zapeljal... Odprem, kolesa ven, pregledam.. nobene poškodbe, vrtijo se v nulo... Tako, da... tu pa tam se ti še nasmehne sreča -one trgovine pa ni več aktivne na Aliexpressu... ;)

• Všeč mi je
Reactions: Matey in Rekreacija