Če prebiraš naše medije, je bil Superman.Tud Luka je sam človek.
A tisti, ki smo opozarjali na to norost, preslišani.
Ta turnir je spet pokazal, da je črna kita superiorna in da je Dončić "druga" liga.
Če prebiraš naše medije, je bil Superman.Tud Luka je sam človek.
To je luzersko razmišljanje.Prenašanje porazov prinaša uspehe.....sam teb to razlagat je tko k bi evgleni razlagal kvantno fiziko.
Rad in z veseljem bi se veselil uspeha bilo katere medalje.Hvala bogu za ta odnos. Al bi rad poslušal kot v preteklosti....smo z 3 mestom v skupini izpolnol cilje....
Evo pa smo tam....štab kriv.....Dejmo Aleksandru še eno šanso.....Če se nebi obnašal prej kakor so se jim nebi nič zameril. Sej tud drgac jim ne. 4 mesto je top. Samo za boga kje je bila energija danes ko je bilo to potrebno?
Sej to je štab kriv. Pa vseeno...
On krasi naslovnico ene najbolj prodajanih iger, ti si pa luzer.Če prebiraš naše medije, je bil Superman.
A tisti, ki smo opozarjali na to norost, preslišani.
Ta turnir je spet pokazal, da je črna kita superiorna in da je Dončić "druga" liga.
Se strinjam. Samo tudi nad njim smo lahk včasih razočarani. Pa ne predvsem zaradi statistike ampak kako je na igrišču zgledal. Lahko se motim a vseeno. Sej bo kmal bolje a dans sem res razočaran. Ni pa on edini. Kolk 20 zgubljenih žog si v taki tekmi ne bi smeli privoščiti. Prevelik udarec proti Franciji, da bi se pobrali. Mogoče.Tud Luka je sam človek.
Ni res. Apetiti morajo vedno prekašat zmožnosti. Od tu je pol napredek.Rad in z veseljem bi se veselil uspeha bilo katere medalje.
Apetiti pa vseeno morajo biti realni.
Mene alteraši niso okronali za tele, tebe pa so za pepčka leta. Potem si izginil iz foruma. To je bilo prvič ko si izginil. Kdaj si pa drugič?Ti pa tele.
Izgubili so, tu ni nobene pohvale za ta današnji zmazek, nenazadnje država je plačala nastop.
V celoti gledano se jim zahvalit, dober rezultat, to pa je tudi vse...
Res je, Luka je imel res slab dan. Mogoče ma to kej z zapestjem, upam, izgubil je turnir življenja, vseen ma sam 22 let. Čez tri leta bo še boljši.Se strinjam. Samo tudi nad njim smo lahk včasih razočarani. Pa ne predvsem zaradi statistike ampak kako je na igrišču zgledal. Lahko se motim a vseeno. Sej bo kmal bolje a dans sem res razočaran. Ni pa on edini. Kolk 20 zgubljenih žog si v taki tekmi ne bi smeli privoščiti. Prevelik udarec proti Franciji, da bi se pobrali. Mogoče.
No kdorkoli je športni psiholog v štabu.Evo pa smo tam....štab kriv.....Dejmo Aleksandru še eno šanso.....
Aha zato imamo leseno medaljo.Ni res. Apetiti morajo vedno prekašat zmožnosti. Od tu je pol napredek.
prvič slišim za kaj takšnegaMene alteraši niso omronali za tele, tebe pa so za pepčka leta. Potem si izginil iz foruma. To je bilo prvič ko si izginil. Kdaj si pa drugič?
Daj raje se drži navigacij in android radijev pa kakšen pravni nasvet. Tam si koristen tukaj si pa nadloga, drek po domače.
A ti si še kr na obratih? Pomir se človek. Eno pivo si odpri, pa bo. Ko boš pa na realnih tleh pa nadaljujeva debato. Prav?Aha zato imamo leseno medaljo.
Še tebi naredim eno bukovo, imam 300m3 bukve na zalogi
Bomo začel nabirko, da ti eno črno kito žigola zrihtamo, da se mal sprazne vate......prvič slišim za kaj takšnega
če to oči in pamet izdajajo, ne komentiraj raje v tej temi
tekmo smo lahko vsi spremljali, eni ste pa spet videli nekaj drugega
pravilno sem napovedal: črna kita je črna kita
zdaj se pa idi igrat z barvicami v peskovnik
pomiri se človek, si pač navajen luzeriranjaBomo začel nabirko, da ti eno črno kito žigola zrihtamo, da se mal sprazne vate......
Kaj prvič slišiš. Zakaj si prvič al drugič spizdil?prvič slišim za kaj takšnega
če to oči in pamet izdajajo, ne komentiraj raje v tej temi
tekmo smo lahko vsi spremljali, eni ste pa spet videli nekaj drugega
pravilno sem napovedal: črna kita je črna kita
zdaj se pa idi igrat z barvicami v peskovnik
Prvič slišim. Sem na novo registriran kakšno leto, dve. Tako da mi tvoje luzeriranje ni poznano.Kaj prvič slišiš. Zakaj si prvič al drugič spizdil?
Lol, evo dokazal si kakšen luzer si.Prvič slišim. Sem na novo registriran kakšno leto, dve. Tako da mi tvoje luzeriranje ni poznano.
Nick sem si prosto izbral in ni nobena kontinuiteta. Si pač tele, ki tege ne razume. Se spet šolamo?