The Grand Tour

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.391
1.424
113
Če Clarkson dobi 10mio na sezono Farme.
Bo z njo zaslužil več kot z vsemi Gear-i skupaj...

Za novi "Top Gear" pa bomo videli kako in kaj.

mtl

Guru
19. jul 2007
10.846
515
113
Kras
www.mtl.si
Kakorkoli obracamo TG in GT smo gledali zaradi ene in edine trojice. Bilokoga bojo dali bo obsojeno na počasn propad
Potem pač ne gledaš, ni druge. Ker če pričakuješ njih tri in si na njih navajen in poznaš zgodovino in ''interne fore'', potem bo vse drugo zanič.
Seveda so bili trije glavni vir, ampak meni je bilo všeč vse ostalo. Hecanje, avtomobili, kinematografija, itd. In The Throttle House to kemijo in žilico imata v sebi. Po mojem, še bolj kot stari trio. Tako da, če jima bodo dali proste roke, bo po moje dobra stvar nastala. Edino upam, da zato ne bosta dala YT na stranski tir, kot je naredil recimo Chris Harris :(. Ker ona dva sta ena izmed redkih, ki se ne afnata, ampak sta ostala precej realna. In pogledam čisto vsak njun video.

mtl

Guru
19. jul 2007
10.846
515
113
Kras
www.mtl.si
Upoštevati je treba, da se ne gre za nadaljevanje Top Gear-a, temveč The Grand Tour ;). Bomo videli ;).
PS: A sem samo jaz videl, da je bil JC na koncu že precej zdolgočasen, May tudi ne daleč za njim, edino Hammond se mi je še zdel, da je dal dušo za to, torej da mu avtomobilizem ni bil odveč oz. samo denar? On tudi nadaljuje v avtomobilskem svetu naprej.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.952
2.029
113
Kaj pa vem, na farmi se mi ne zdi zdolgočasen. Mogoče so se na GT res že izpeli.

Kaj proračun nove serije bo enak kot je bil pri sveti trojici? Se Andy Wilman vrača? Prej se mi zdi je bila njihova lastna produkcija.