Test pomivalnih strojev

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.999
3.522
113
Google najde Gorenje v Murski soboti v Outlet cetru... si mogoce preveril, ce ga res imajo >> https://si.gorenje.com/akcije/gorenje-outlet-corner/murska-sobota
Nice try!

Hvala, vendar je odgovor: tega že dolgo ni več. So mi sicer direkt v Gorenju preverjali, pa verjetno bi imeli tudi to na spisku.

Ima kdo kaj proti HAIERju?

Vem da ni prava črna, ampak če me bo motil, ga bom pa "špricnil" na črno. :bonk:

Nazaj k temi:
iščem samostoječ pomivalni stroj v ČRNI barvi, če je črna šajni - kot steklo še toliko bolje.

Torej ogledan Bosch serija 6 - ni črn, pač pa kao grafit al neki "krtačen črni inox", dalje Candy - ko sem not pogledal me je vse minilo. Gorenje je imel idealnen model, pa ga ni nikjer več (če ga kdo najde, dam za :nazdravje: )

Ima še kdo kako idejo? zadnja opcija bo vgradnji pa custom prednja plošča, ampak mi zaradi višine pulta ne paše preveč, ker je naštiman na prostostoječega z zgornjo ploščo.

PS: cena je povsem drugotnega pomena, dokler je pod 1.000 € (Bosch je 800 drugje).
smeg poglej, edin kako je s ceno je vprašanje..kak harvey norman, opremacenter, etis morda......

Ni črnega.

nekaj je črnih
edino če boš šel v te vode in če ga maš pod pultom preveri kako je z odstranitvijo gornje plošče (višina). Svojčas to ni bilo izvedljivo

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.999
3.522
113
Hvala. Eno je kaj ponuja katalog proizvajalca, drugo pa kaj se dobi "v trgovinah".
Odkrito povedano 1.700€ ne dam za noben pomivalni stroj, tudi če dve roki pomivata in brišeta do suhega. Pa dokler ga ne vidim v živo ni šans. Sem bil 200% da vzamem Candy, dokler nisem odprl vrat - ne hvala.

Sem naredil kompromis in vzel Haier po tem ko sem ga videl od znotraj - tako na prvo žogo, še malo boljši kot serija 6 od Bosch-a. Bomo videli - so rekli slepi.

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.057
94
48
Nazaj k temi:
iščem samostoječ pomivalni stroj v ČRNI barvi, če je črna šajni - kot steklo še toliko bolje.

Torej ogledan Bosch serija 6 - ni črn, pač pa kao grafit al neki "krtačen črni inox", dalje Candy - ko sem not pogledal me je vse minilo. Gorenje je imel idealnen model, pa ga ni nikjer več (če ga kdo najde, dam za :nazdravje: )

Ima še kdo kako idejo? zadnja opcija bo vgradnji pa custom prednja plošča, ampak mi zaradi višine pulta ne paše preveč, ker je naštiman na prostostoječega z zgornjo ploščo.

PS: cena je povsem drugotnega pomena, dokler je pod 1.000 € (Bosch je 800 drugje).
Vzami tega Boscha,k si dal link.In ne glej tiste dreke...ko niso vredni centa...
Brat lani kupil Boscha serijo 8.Vrhunski.V nulo posuši,zelo zelo tiho pomiva.Res je top :zmaga: :zmaga: :zmaga:
Tak da pejt po Boscha.Ti ne bo žal...garantiram :zmaga::zmaga::zmaga:

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

zakon

Guru
16. maj 2008
9.163
1.029
113
toti Maribor
Moje mnenje. Na tem forumu spraševat za predlog o pomivalnem stroju ali pralnem stroju je brez veze. Tu ti bodo ponudili samo pomivalce Bosch in pralne stroje Miele. Vse ostalo je za qrac po mnenju uporabnikov. Jaz imam denimo pomivalni od Bekota že sedem let in pralni stroj Gorenje. Oba delata BP, je pa res da se s tem ni za hvalit okoli, ker pač niso Nr. 1 firma.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.999
3.522
113
Naš Beko pomivalec je še vedno top po 13 letih, razen da ga sedaj muči špricanje po spodnji košari in serviser pravi, da teh rezervnih delov ni več. Pa malo smo se ga naveličali.

• Všeč mi je
Reactions: MieleFan
Hvala. Eno je kaj ponuja katalog proizvajalca, drugo pa kaj se dobi "v trgovinah".
Odkrito povedano 1.700€ ne dam za noben pomivalni stroj, tudi če dve roki pomivata in brišeta do suhega. Pa dokler ga ne vidim v živo ni šans. Sem bil 200% da vzamem Candy, dokler nisem odprl vrat - ne hvala.

Sem naredil kompromis in vzel Haier po tem ko sem ga videl od znotraj - tako na prvo žogo, še malo boljši kot serija 6 od Bosch-a. Bomo videli - so rekli slepi.
bi moral za tisti model za neki čez 600 € povprašat kako je z njim, zagotovo se ga dobi, bi pa moral verjetno malo počakat. Oni za 1700€ so pa retro verzije in te so že po naravi pregrešno drage.

jaz mam drugače enega vgradnega 45cm iz vrha lestvice takrat bil okro 800 € in morm trkat dela ko prvi dan