Google najde Gorenje v Murski soboti v Outlet cetru... si mogoce preveril, ce ga res imajo >> https://si.gorenje.com/akcije/gorenje-outlet-corner/murska-sobota
Nice try!Google najde Gorenje v Murski soboti v Outlet cetru... si mogoce preveril, ce ga res imajo >> https://si.gorenje.com/akcije/gorenje-outlet-corner/murska-sobota
smeg poglej, edin kako je s ceno je vprašanje..kak harvey norman, opremacenter, etis morda......Nazaj k temi:
iščem samostoječ pomivalni stroj v ČRNI barvi, če je črna šajni - kot steklo še toliko bolje.
Torej ogledan Bosch serija 6 - ni črn, pač pa kao grafit al neki "krtačen črni inox", dalje Candy - ko sem not pogledal me je vse minilo. Gorenje je imel idealnen model, pa ga ni nikjer več (če ga kdo najde, dam za)
Ima še kdo kako idejo? zadnja opcija bo vgradnji pa custom prednja plošča, ampak mi zaradi višine pulta ne paše preveč, ker je naštiman na prostostoječega z zgornjo ploščo.
![]()
Pomivalni Stroj Bosch Sms6ecc12e
Pomivalni stroj Bosch SMS6ECC12E - prostostoječi pomivalni stroj, ki bo poskrbel za sijajno čisto posodo. Na zalogi v Merkurju!www.merkur.si
![]()
Pomivalni Stroj Candy Cf 5c6f0b
Rapido, 60cm, Inverter, C, 15ps, 46dB, wifi+BT, auto open door, 8 programov, 4-digit, zamik 1-23h,indikator soli in sijaja, črne barvewww.merkur.si
![]()
Dishwasher - GV6SY21B - GORENJE
Dishwasher | GV6SY21B | 14 place settings - Enough space to clean even 14 place settings at a time. | EcoProgramme - Saving energy.international.gorenje.com
PS: cena je povsem drugotnega pomena, dokler je pod 1.000 € (Bosch je 800 drugje).
Ni črnega.
Vzami tega Boscha,k si dal link.In ne glej tiste dreke...ko niso vredni centa...Nazaj k temi:
iščem samostoječ pomivalni stroj v ČRNI barvi, če je črna šajni - kot steklo še toliko bolje.
Torej ogledan Bosch serija 6 - ni črn, pač pa kao grafit al neki "krtačen črni inox", dalje Candy - ko sem not pogledal me je vse minilo. Gorenje je imel idealnen model, pa ga ni nikjer več (če ga kdo najde, dam za)
Ima še kdo kako idejo? zadnja opcija bo vgradnji pa custom prednja plošča, ampak mi zaradi višine pulta ne paše preveč, ker je naštiman na prostostoječega z zgornjo ploščo.
![]()
Pomivalni Stroj Bosch Sms6ecc12e
Pomivalni stroj Bosch SMS6ECC12E - prostostoječi pomivalni stroj, ki bo poskrbel za sijajno čisto posodo. Na zalogi v Merkurju!www.merkur.si
![]()
Pomivalni Stroj Candy Cf 5c6f0b
Rapido, 60cm, Inverter, C, 15ps, 46dB, wifi+BT, auto open door, 8 programov, 4-digit, zamik 1-23h,indikator soli in sijaja, črne barvewww.merkur.si
![]()
Dishwasher - GV6SY21B - GORENJE
Dishwasher | GV6SY21B | 14 place settings - Enough space to clean even 14 place settings at a time. | EcoProgramme - Saving energy.international.gorenje.com
PS: cena je povsem drugotnega pomena, dokler je pod 1.000 € (Bosch je 800 drugje).
Pol si uzel Boscha?Naš Beko pomivalec je še vedno top po 13 letih, razen da ga sedaj muči špricanje po spodnji košari in serviser pravi, da teh rezervnih delov ni več. Pa malo smo se ga naveličali.
Ne, sem napisal Haier.Pol si uzel Boscha?
.....
Sem naredil kompromis in vzel Haier po tem ko sem ga videl od znotraj - tako na prvo žogo, še malo boljši kot serija 6 od Bosch-a. Bomo videli - so rekli slepi.
Naj ti služi...Ne, sem napisal Haier.
bi moral za tisti model za neki čez 600 € povprašat kako je z njim, zagotovo se ga dobi, bi pa moral verjetno malo počakat. Oni za 1700€ so pa retro verzije in te so že po naravi pregrešno drage.Hvala. Eno je kaj ponuja katalog proizvajalca, drugo pa kaj se dobi "v trgovinah".
Odkrito povedano 1.700€ ne dam za noben pomivalni stroj, tudi če dve roki pomivata in brišeta do suhega. Pa dokler ga ne vidim v živo ni šans. Sem bil 200% da vzamem Candy, dokler nisem odprl vrat - ne hvala.
Sem naredil kompromis in vzel Haier po tem ko sem ga videl od znotraj - tako na prvo žogo, še malo boljši kot serija 6 od Bosch-a. Bomo videli - so rekli slepi.