Telemach!!!

brezhibno

Pripravnik
3. jan 2012
238
24
18
Res je, prodajalci pri telemachu so placani dodatno odvisno od paketa itd. Pogodbeniki pa so/bili placani na priklop (vseeno kater paket) in si za to lahko dobil največ, ker so dali vse kar lahko. D2D prodajalci pa so ponavadi imeli še svoje boljše ponudbe.

valdo

Fizikalc
31. dec 2008
122
27
28
Telemach ima dve vrsti poslovalnic. Ena vrsta so telemach centri (od telemacha), druga vrsta pa posredniki (nek d.o.o.). Sklepam, da lahko pri posredniku dobiš boljši deal, kot direktno pri telemachu, ker se mu gre za provizijo.
Hvala ; se mi zdi zgoraj napisano "logično"
moram torej samo poiskat lokalne dilerje

Hvala!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
10.049
1.504
113
Titograd
Jaz sem pri posredniku dobil karnekaj (europark, mb) in mi je sam rekel da preko klicnega centra lahmo dobim bolje, da pa tudi odvisno koga dobim tam na telefon... karnekaj :bonk:

• Všeč mi je
Reactions: delavec44

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.873
687
113
Jaz sem pri posredniku dobil karnekaj (europark, mb) in mi je sam rekel da preko klicnega centra lahmo dobim bolje, da pa tudi odvisno koga dobim tam na telefon... karnekaj :bonk:

Itak je človeški faktor potem tisti končni:) Lahko naletiš na študenta, ki se mu ne da živet ali pa na lastnika poslovalnice, ki je namazan z vsemi žavbami in "zna zrihtat" dober popust.

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.332
2.330
113
Evo, da izdam - po telefonu sem dobil 25% popusta za eno leto, v poslovalnici pa 50% popusta za dve leti...

Dobro si dobil.

V Telemach centrih nisem uspel dobiti še nič razen če je bila akcija objavljena za vse. Pri pogodbenikih pa res še nisem bil. Po navadi pogojujejo večje popuste z novim naročnikom.
Po telefonu moraš biti kar tečen in dobiti pravo osebo. Včasih so imeli oddelek za retencijo naročnikov, sedaj so ga pa ukinili in je vse na prodaji na helpdesku.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj