Telemach!!!

frenk_v

Pripravnik
4. dec 2011
149
8
18
dosti odvisno od poslovalnice, sem sel iz telemacha na telekom z mobilno telefonijo za polovicno ceno,
bi sel tudi z internetom in TV pa imam vse narejeno za kabelsko (Connax itd)

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.525
124
63
41
Malo tu,malo tam :)
Meni ponudili prvo 25% za 6 mesecev ..ko sem poslal odgovor, da je premalo in da ima konkurenca akcijo -50% za 2 leti sem sprva dobil ponudbo za 12 mesecev nato ko se po 3 dneh nisem odločil in so me klicali pa ponudili -50% za 2 leti . Na koncu sem sklenil novo NR na ženo in dobil 18 mesecev za 1€ nato pa polno ceno :) Da se dobit dobro ponudbo če si malo tečen :)

avtobus

Zelenc'
20. okt 2025
1
0
1
Mene Telemach ni hotel priklopiti na Rune optiko. In ko sem jim rekel, da bom menjal operaterja; rune ma odprt za vse opreaterje, so me takoj preklopil. Pa še za top ceno sem se zdilal

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.111
419
83
Ajde, povejte mi, ali sem jaz NOR, ali pa je Telemach.

Iztekla se mi je vezava in sem klical, da se dogovorim za za kake popuste za novo vezavo. Ker sem v pogajanjih slab, so mi dali na TV, internet in 4 mobilne številke samo 25% za eno leto ob 2 leti vezave. Telefone imam 3 pakete VEČ in enega ŠE VEČ. Trenutno polno plačujem za VEČ 14,2€ za ŠE VEČ pa 20,2€.

In oni mi pošljejo pogodbo, kjer piše redna cena za paket VEČ 17.4€ z mojim popustom pa 15.4€, za paket ŠE VEČ pa redna cena 23.4€ z mojim popustom pa 21.4€. Sem jih klical, če so se zmotili, pa pravijo, da tako je in kaj mi je, da jim težim?????