Telemach!!!

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Besen sm nad njimi, za uporabnike so katastrofa!!! Po skoraj 5. letih jih mam zdej dost!

Zato sem se odloču, da bom prekinil pogodbo oz. ne bom je podaljšal, vas pa sprašujem kaj bi izbrali, siol, T2,....sploh ne vem kateri ponudniki obstajajo, skratka, vzel bi tistega, ki je najbolj ugoden in zanesljiv. Pa čim prej, ker bi se rad teh debilov znebil...

Kaj mi priporočate? Hvala!
cheer.gif
 

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
1. Hotel met večjo hitrost, niso hotl poslat pogodbe, sm zagrozil, da bom zamenjal ponudnika, če mi takoj ne povečajo hitrost, so mi takoj povečal hitrost in naknadno poslal pogodbo.
2. Moj mejl, ki ga redno uporabljam, so mi spremenili na ime kjer pošiljajo položnice, moj je bil nedelujoč! Klical in so mi po tel. to uredili.
3. Zdej spet hočem povečat net, mi pošlejo pogodbo, zopet mejl naslov na drugo ime! Jih klicem, pac povem, ce lahko zamenjajo naslov in kaj mi rece? Nej poslem pisni dopis?!! WTF?! Od kdaj to?

Zdaj pa tko, jaz kot uporabnik, ki redno plačujem, pričakujem storitev takoj. Ne mislim se it njihove birokracije, vedno znova jih prosit, da mi povečajo hitrost uštimajo mejl. Pustmo zdej, kako naj bi to šlo, jaz sem uporabnik in hočem za svoj denar internet in mejl naslov, ne pa komplikacij. Roko na srce, glede na hitrost, ki jo plačujem, bi lahko dobil hitrejši net. Zato sm se odloču za drugega ponudnika, vse kar želim vedet, je kvaliteta storitve, nočem met izpadov, pr telemach teh težav ni blo tolk.
 

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Ko boš želel it nazaj boš še enkrat moral plačat priklop

Je to letelo name? Enkrat, ko bom odjavu ziher ne bom šu nazaj, zakaj bi pa to počel? Sej zato se hočem prepričat oz. natančno pozanimat, kater je zanesljiv ponudnik. Dejstvo je, da s trenutnim nisem zadovoljen, tko se z dolgoletnimi uporabniki, ki redno plačujejo preprosto ne dela!
 

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.499
4
38
qqqqqqqq: poglej, če ti hočeš večjo hitrost, je logično da moraš podpisat nov aneks. A na mobitelu ti tudi šenkajo N95, pa rečejo da kr pridi podpisat ankes, ko boš hotu? Nehaj no, tako to ne gre. Brez tvojega podpisa se ne more kar menjat stvari, za katere plačuješ.
Glede majlov in tega bi jaz še bolj zaostril pogoje. Kaj pa če jaz iz zlobe kličem tvojega ponudnika, pa rečem da bi mail qqqqq@provider.si spremenil v janez.novak@provider.si? Kako vedet, da si to res ti? Oprosti, nikogar ne zagovarjam, pa vseeno mislim, da delaš iz muhe slona. Imaš pa vso pravico izbirat ponudnika ki ti paše, to je pa res
smile-1.gif
 

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.974
15
38
Bled
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Ko boš želel it nazaj boš še enkrat moral plačat priklop

Zakaj bi želel iti nazaj?

Ko sem še delal pri njih, je veliko ljudi reklo enako. Čez kak mesec jih je vsaj 50% prijokalo nazaj......(govorim za Gorensjko).
 

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Mogoče pred mnogimi leti, ko sta bila na izbiro le črna ali bela. In če ti bela ni delovala si pač bil primoran vzeti črno.

O tem ali je 50%+ točen podatek pa ne bi želel preveč razpravljati. Navadno se do takih podatkov prihaja na način:
- nekaj jih je prišlo nazaj -> zdi se mi da jih je bilo velik --> ziher vsak drug --> "Čez kak mesec jih je vsaj 50% prijokalo nazaj"

Spotaknil sem se pa v sporočilo, ker sta bili notri dve bedariji. 1. prepričanje, da bo želel iti nazaj; 2. da bo moral plačati priklop.
 

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.974
15
38
Bled
bilo je že v obdobju t2-ja....ko so vsi veselo hiteli tja.

moti te, da se plača ponovni priklop? Odjavi se od elektrike in potem poročaj o ponovnem priklopu. Odjavi se od telefona in se potem ponovno prijavi. Ne vem zakaj bi ti to kdo naredil zastonj? Na Telekomu so še tako smešni, da ti v času začasnega odklopa računajo "samo" 50% naročnine.
grin1.gif

S tem imajo ljudje pač delo, in delo se ponavadi zaračuna. Če si ti pripravljen delati zastonj mi sporoči.....imam doma kar nekaj dela zate
wink-1.gif
 

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.551
685
113
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
moti te, da se plača ponovni priklop?

Na njihovi strani ne piše, ali pa je zelo skrito.

Vendar, ko se odjaviš od Telemacha pride pismo (po spominu):
V kolikor se odločite za ponovni priklop v roku nekaj mesecev, to storimo brezplačno.
 

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.974
15
38
Bled
Govorim samo za gorenjski konec. Ponovni priklopi se v veliki večini niso zaračunavali, saj je imela stranka že vso napeljavo narejeno. Tehnik je samo prinesel modem in zmontiral. Ponovni priklopi se ponavadi računajo samo zahebanim strankam in neplačnikom.
 

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.499
4
38
O ja, to pa drži. Že dosti jih je prišlo nazaj najsi bo to iz SiOL-a ali pa T2. Pa še nekaj. Praviloma optika dela, ko pa na T2 ne bo delalo, bo obdobje internet mrka doma precej, precej daljši... in praviloma takrat (spet) menjajo ponudnika... ker je vseeno bit lažje dva dni brez neta, ali dol padajočim modemom, kot pa tri tedne
wink-1.gif
 

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
GSMobil,

ne mi polagat besed v usta, jaz vem, da je to nemogoče, dobro preberi moj post, mene ne moti nič od tega, kar si napisal oz. mislil, nič. Mene moti da moram, prvič fehtat, da mi pošlejo pogodbo, drugo, da moram napačen mejl vedno znova popravlat, včasih se je dalo prek tel. zdej še po mejlu ne, še mal pa bom moral it tja osebno. Dobro premisli, a ne obstajajo druge metode preverjanja, npr. mi pošlejo na dom, da so mi spremenil na mojo željo email in naj to potrdim, je to tolk težko? Ko sva že glih pri tem...veš, da po novem lahko naročiš net, kar prek njihove spletne strani? Se pravi, lahko se prijavim kar prek neta, če pa hoče že obstoječ uporabnik le spremenit mejl, mora pa pisno poslat dopis, ker sicer lahko pride do zlorabe, lepo te prosim.
smirk-1.gif
LP
 

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
A mogoče kdo ve, kako je z optiko, pred kratkim so v bloku vlekl optični kabl, če se ne motim je to od Telekoma, ve kdo kej več, naj vzamem od njih al T2?
 

Hanzi

Guru
27. jul 2007
46.142
5.753
113
pri taščici
odvisno kdo je vlekel optiko v tvojem bloku.
Če jo je vlekek telekom potem T2 odpade kolikor mi je znano in obratno,
zato pa se že po nekaterih blokih pojavlja 2x optika....kar se mi zdi totalen nesmisel