Telemach!!!

Nikka

Pripravnik
8. avg 2007
531
11
18
MB
kid.kibla.org
Se opravicujem: MB, spada pod Rotovz.

V bistvu se dogaja, da se povezava prekinja, in modem mece ven skoraj vsaki teden. Resetirala sem ga ze tolikokrat, da se pocutim kot da sem pri njih zaposlena.
Danes pa se je zacelo dogajat, da je povezava bila, ampak na internet pa ni slo. So rekli da je neki "sum na omrezju" karkoli ze to pomeni. Ponavlja se stvar mesecno. Meni se to ne zdi normalno.
Kar pa se mi se manj zdi normalno je pa to, da mi tip na tehnicni podpori, ko mu recem, da ne morem delat, ker nimam povezave, prijavi, naj si omislim drugo alternativo, ke nujno rabim internet.

Dokler je Triera obstajala niti enkrat ni bilo nobenega problema, zdaj pa kot da imamo internetne povezave znj kategorije. V bistvu edini problem z internetom je bil, ko je strela likvidirala modem in mrezno kartico.

Na optiko pa ni moznosti, ker ni omrezja.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Možno da je prisoten določen šum, najbolje da se od Telemacha zadteva naj pošljejo tehnika na ogled.

Nikka

Pripravnik
8. avg 2007
531
11
18
MB
kid.kibla.org
So ga ze veckrat poslali, pa nic ni pomagalo, stvari se ponavljajo
frown-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.426
337
83
39
Ljubljana
Eno vprašanje...

Bajta se obnavlja, notri je pa Telemachov digitalni trojček in me zanima vezava vseh naprav.

Glavni kabel pride do bajte, zunaj je mislim da splitter, ki razdeli net in tv, za net gre po coaxu do modema, tv pa naprej po coaxu do tvjev.

Je pravilno? Kakšen kabel pa pride potem do digitalnega sprejemnika? Coax ali UTP? V modemu sta analogna porta za telefonijo ali pride dodatna škatla za to?

1107

Pripravnik
13. avg 2008
161
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Eno vprašanje...

Bajta se obnavlja, notri je pa Telemachov digitalni trojček in me zanima vezava vseh naprav.

Glavni kabel pride do bajte, zunaj je mislim da splitter, ki razdeli net in tv, za net gre po coaxu do modema, tv pa naprej po coaxu do tvjev.

Je pravilno? Kakšen kabel pa pride potem do digitalnega sprejemnika? Coax ali UTP? V modemu sta analogna porta za telefonijo ali pride dodatna škatla za to?

Do digitalnega sprejemnika gre Coax. V modemu sta dva analogna porta.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.531
9
38
D3GO za Android? Še malo, zelo malo! Third release candidate: February 7th , 2012, v1.8.5.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
http://www.telemach.si/sl/zasebni-uporabniki/video-scena/paketi/hit-scena

NOVO!

Od sedaj lahko v HIT SCENI spremljate tudi vsebine Discovery Networks!

Vsebine so razvrščene v mape Discovery, Animal planet, TLC, in Discovery ID in so vam na voljo že za 0,99 €.

V kategoriji PROSTI VSTOP pa si lahko brezplačno ogledate en del vsebin, ki smo jih pripravili za vas!

Uživajte v naravi, izobraževanju, zabavi, avanturah in že kultnih serijah Mythbusters, Ultimate Survival in LA Ink!

tarssan

Zelenc'
16. jul 2009
6
0
1
Ja aplikacija se lepo zažene, programski vodič dela, programi pa ne - d3go zmrzne. SGS2 2.34

lp

Nazadnje urejeno: