Telemach!!!

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.248
30
48
Ali daljinec od EON-a res nima tipke, ki bi menjala zadnja dva izbrana programa, ali jo samo jaz ne najdem?

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.248
30
48
Za vse ki jih poznam, vključno z mano, je to ena najbolj uporabljenih tipk na daljincih, Telamach pa je to pri prehodu iz D3 na EON to tipko upustil. Prav tako je pri EONU opustil tudi klasičen EPG, ki je za pregled programov dosti bolj pregleden, kot ima to narejeno sedaj.

• Všeč mi je
Reactions: zakon in PHOBiA

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.248
30
48
A nimamo tu na forumu enega od Telemacha? Lahko bi pri naslednji posodobitvi za daljinca vsaj za to tipko naredili update, saj je na daljincu kar nekaj tipk ˝praznih˝.

• Všeč mi je
Reactions: Zgaga

ales74

Fizikalc
3. nov 2012
480
40
28
okolica MB
mogoče bi se dalo da sam dodaš to funkcijo eni tipki?

na enem srbskem forumu je opisan postopek kako omogočiti wifi in pri tem postopku dodaš tipki funkcije za delovanje wifi

na isti način bi tvojo funkcijo dodal eni drugi tipki

klik

-JM-

Pripravnik
9. sep 2020
46
6
8
To ni izvedljivo, dokler sam box oz aplikacija nima te funcije...
Enostavno bi lahko dodali to funcijo in s tipko "0" preklopiš na prejšnji kanal, tako kot ima to rešeno T2.

-JM-

Pripravnik
9. sep 2020
46
6
8
Če se ne motim, so barvne tipke namenjene za krmiljenje teletexta - pri DVB-C povezavi (Kaon Box)

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
434
5
18
Ljubljana
Ali mogoče kdo ve ali je možno in kje videti v Moj Telemach kolikokrat in kdaj si spremenil napravo za android aplikacijo EON Smart TV ?

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
434
5
18
Ljubljana
Včeraj sem preko časovnega zamika (WI-FI, optika Telekom, Sony TV) gledal na aplikaciji EON Smart, F1 (SportKlub 4K). Čez celotno dirko je slika prekinjala, občasno so se pojavili napisi: Prišlo je do napake pri predvajanju vsebin ali Pri prejemu signala je prišlo do napake (1000). Bilo je zelo moteče, resetiral sem modem pa ni bilo nič bolje. Zanima me, če bi bilo kaj bolje, če bi gledal v samo HD resoluciji oziroma bi imel povezavo na internet preko kabla (ethernet).