Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Blankman pravi:
@all Pa smo spet tam. Povedat sem hotel samo to, da preden nam zaželite, da gre firma v maloro, pomislite na to, da je teh, ki jih vidite, poznate in ki vam gredo na živce (ne samo vam) približno 10-15 odstotkov zaposlenih. Ljudje v ozadju se z marsičem tudi ne strinjamo in nam ni všeč, je*at ga, to pač sprejmeš. Ne sprejmem pa, da se komurkoli zaželi, da izgubi službo.
Noben ne želi nesreče in težav drugemu, ki pošteno dela.
Kritika bolj leti na ameriški POPtv, ki zastruplja gledalce.
Spominjam se kako so preko telemacha ogabno reklamirali oziroma hoteli podtakniti tiste dodatne pop programe, zadeva je klavrno propadla v par mesecih.
Poptv ima katastrofalna poročila, sam princip je neumen, da bolj ne more biti, prime dnevnik ima 2 bralca, ki vsak prebere en stavek, polno je napak, navidezne senzacije itd.
Pa jaz res ne vem, kaj na poptvju nimajo nekih "poskusnih" zajčkov, da bi jih vprašali, kako se jim kaj zdi vse skupaj.
Paradni konji:
- gostilna išče šefa = zlajnano, brezveze, nezanimive osebe, če nastopaš na tv in to je šov, mora biti kaj za videt
- slovenija ima talent = še ena neposrečena in zlajnana zadeva
Dokaz, da je zadeva debilna je, da še noben zmagovalec šova ni uspel v "glasbeni" karieri.
Umetno in na silo, brez znanja muzike, napajanje retardiranega folka in lažni ameriški upi o zvezdništvu in uspehu
------------
Raje bi imeli oddaje:
- postani kurent
- politik
- postani nogometaš
itd.
Nekaj, kaj je dejansko in realno.
Po drugi strani pa sem prepričan, da poptv izkorišča v teh razmerah svoje zaposlene, izsiljuje jih s službo itd., verjetno če si pameten, letiš.
Daj mi ti povej, kaj je tista vremenarka naredila, da je še vedno na poptvju? (si mislim pa ne bi naglas, bo pregon).
Pa res povej kolko folka imate tam za vreme, da ga PREPISUJE?
SLovenija ima talent ima doro gledanost, boljšo kot ti misliš in to je važn.