TAG4All

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.954
1.987
113
Vprašanja.

Naročil in dobil sem to ENC tablico.
Pa gledam ta njihova navodila za POSTpaid

Spodaj med dokumentacijo je preisopna izjava. A moram to še enkrat pošiljat? Saj sem se že preko spleta registriral.

Na tablici (v APPu) je kot plačilno sredstvo zabeležena Revolut kartica, s katero sem plačal to ENC tablico. Bo tako OK za postpaid?

Na telefonu vidim, da je možno k tablici dopisat registrsko številkeo avta. Je to potrebno? Oz. če vpišem eno številko imam lahko težave z drugim avtom?

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.002
1.341
113
Ce zelis kartico uporabljat tudi za srpske ceste oz. ostali balkan, moras zvezati tag na tablico. V nasprotnem za po hrvaski naj bi bilo ok kot imas.

Za po hr imam prepaid nacin, za po srbiji pa zvezano na Revolut virtualko. Se nisem bil tam, tako da ne morem iz prve pisat. Mogoce kdaj kasneje pretvorim tidi hr v postpay, se ne vem, za1x ni potrebe.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.954
1.987
113
Rabim samo za HR.
Kaj pa registrsko, je treba vpisat al je to opcija oz. ali je najbolje, da je sploh ne vpišem?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.890
5.222
113
Rabim samo za HR.
Kaj pa registrsko, je treba vpisat al je to opcija oz. ali je najbolje, da je sploh ne vpišem?
Po moji uber kmečki logiki, je vezava tablice na ENC zaradi bodočega cestninjenja po tablici, kot je v SRB in tudi pri nas kontrola. Torej bi lahko na en ENC vezal več tablic in se bi potem vse cestninile preko iste kartice.