TAG4All

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.787
5.180
113
Ja meni včeraj in mi kaže SRB in SMK kot aktivni državi, Srbski BIH, ČG, GR pa v kratkem. Ne bom pa skoraj to v živo preverjal.

Mi je pa ratalo hrvaški prepaid ENC v WEB portalu ENC pretvoriti v post paid in sicer tako, da daš zahtevek za spremembo, reskiraš 0,10€ za avtorizacijo kartice in bo aktivno takoj ko porabih obstoječe predplačilo. Popust bo 21,XX%.

• Všeč mi je
Reactions: Seba81

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.148
169
63
Doma
Mi je pa ratalo hrvaški prepaid ENC v WEB portalu ENC pretvoriti v post paid in sicer tako, da daš zahtevek za spremembo, reskiraš 0,10€ za avtorizacijo kartice in bo aktivno takoj ko porabih obstoječe predplačilo. Popust bo 21,XX%.
Lahko vzorec kaj si napisal? Zadnjič sem uspel na isti enc aktivirati istrski y, ubistvu ti naredijo posebaj račun in geslo….

luka51

Guru
16. avg 2007
15.605
6.934
113
Vidim, da je to urejeno res balkansko … imam hrvaški ENC in prijavljen na Toll4all - tukaj lahko dodam samo Srbijo in stestirano deluje.
V MK in v GR stestirano ne deluje.

Kaj je zdaj ta Tag4all? Kolikor razumem? je to za uporabnike srbskga ENP?
in naj bi delal tudi v MK in GR (uskoro)…
Je komu uspela registracija na Tag4all s hrvaskim ENC?
toll4all je sistem, ko deluje med državami. Tag4all je pa ponudnik teh napravic v Srbiji, ki pošilja po EU

borelij

Pripravnik
20. feb 2008
116
24
18
Ja meni včeraj in mi kaže SRB in SMK kot aktivni državi, Srbski BIH, ČG, GR pa v kratkem. Ne bom pa skoraj to v živo preverjal.

Kako ti je uspelo dodati SMK? Sploh mi ne ponudi te opcije, imam ENC. Katero škatlico imaš, srbsko?

Priponke

• Tag4all.jpg
    Tag4all.jpg
    328,3 KB · Ogledi: 0