Streljačina v Beogradu

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.405
8.949
113
GtKL6ijXEAA4Pxz

• Objave ne odobravam
  • Haha
Reactions: jest5 in sixpower

jello

Guru
22. sep 2008
10.561
3.994
113
Kot je rekel dačo, čistokrvni avstrijec ne strelja po šolah, ker ima.dovolj dela v kleti s svojo sestro/hčerko/vnukinjo/mamo/sestrično.

• Haha
Reactions: aljoman in tony
Govoril je o večini. Po večini je pa še vedno stara klasika, prednjači marihuana.
kalbo tud travca ni več tko nedolžna, ima že ohoho dodatkov pa to ne govoriva o ljubezni in substralu, ampak o manj prijaznih dodatkih (od genskih modifkacij do dodatkov pri rasti) katerih cilj je da da travca vse od sebe. Vsi ti dodatki pa pridejo v telo tako da tudi to pusti svoj delež.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.654
2.431
113
Emona / Carnium
Dobro, važno, da smo našli vzrok, ki ni starševstvo in družba, ampak mamile z dodatki, ki jih v zapakiranih prehranskih izdelkih ni. Od tu naprej je stvar enostavna, mulcu rečeš, da ne sme in je rešeno.
Jaz bi v primeru Avstrijca stavil na starševstvo in družbo. Beograjski poba je imel tudi vzorne starše...

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.753
5.356
113
Tip je bil star 21 let, kar bi že pred 100 leti bila polnoletnost. Odrasel in vsaj približno zrel človek se ne more izgovarjati na težko mladost in napake staršev. To je treba predelati in biti boljši. Nič ne kaže, da bi bili starši kriminalci. Mogoče niso bili idealni, ampak kaj naj potem pričakujemo od ljudi, ki staršev sploh niso imeli in so dali skozi n rejnikov in nekih domov? Se bo skoraj vsakemu takemu strgalo? Kako to, da po treh težkih vojnah v prejšnjem stoletju, ko je bilo veliko zanemarjanja in zlorab, ni bilo več takih dejanj? Na hitro se spomnim samo Aziza Kelmendija, pa še tam je bil zadnji triger politične narave. Čeprav je vprašanje, če je kdo takrat zares poskušal ugotoviti vzrok.
Tudi glede beograjskega pubeca sem prepričan, da obstajajo še slabši starši. Kako to, da drugi otroci tega niso storili?

jello

Guru
22. sep 2008
10.561
3.994
113
Tip je bil star 21 let, kar bi že pred 100 leti bila polnoletnost. Odrasel in vsaj približno zrel človek se ne more izgovarjati na težko mladost in napake staršev. To je treba predelati in biti boljši. Nič ne kaže, da bi bili starši kriminalci. Mogoče niso bili idealni, ampak kaj naj potem pričakujemo od ljudi, ki staršev sploh niso imeli in so dali skozi n rejnikov in nekih domov? Se bo skoraj vsakemu takemu strgalo? Kako to, da po treh težkih vojnah v prejšnjem stoletju, ko je bilo veliko zanemarjanja in zlorab, ni bilo več takih dejanj? Na hitro se spomnim samo Aziza Kelmendija, pa še tam je bil zadnji triger politične narave. Čeprav je vprašanje, če je kdo takrat zares poskušal ugotoviti vzrok.
Tudi glede beograjskega pubeca sem prepričan, da obstajajo še slabši starši. Kako to, da drugi otroci tega niso storili?

Ni mi točno jasno kaj bi ti rad, izumil enačbo iz katere pade množični morilec?, ampak natrosil si kup neummosti, največja, pri kateri sem nehal brat, pa je da po treh vojnah ni bilo podobnih dejanj.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Pepe in mistique

mistique

Guru
16. jun 2009
14.654
2.431
113
Emona / Carnium

Nisem do konca bral tvojih nebuloz, ampak prosim potrdi, če trdiš, da se s polnoletnostjo vse posledice zgrešene vzgoje, kar resetirajo? In da ti je pri polnoletnosti vse jasno in imaš popolno objektivno sliko o sebi in si tako znaš tudi rešiti hude stiske? Se ti zdi ta poba približno zrel?

Ti starši niso bili kriminalci? Starši (to so odrasle polnoletne osebe), ki svojega otroka zlorabljajo, zanemarjajo, zapustijo (ne pomeni, da jih fizično ni!) ali prepuščajo zunanjim vplivom (ulica, odvisnosti), so vsekakor kriminalci.
Če staršev nisi imel, si lahko še precej boljši človek, kot bi bil s starši, ki te zanemarjajo ipd. Ni nujno, da se ti strga tako kot se je strgalo Avstrijcu. Se ti pa kako drugače lahko strga...to so kompleksne stvari.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.753
5.356
113
Samo ne čutim potrebe, da razpravljam z vami. Mene ne moti tako kot vas, če se kdo z vami ne strinja. Vsak ima pravico do svojega mnenja.
Imamo tu sicer strokovnjake, ki znajo svoje otroke učiti varnega obnašanja v prometu, z njimi prevozijo n ur in jih tako dobro usposobijo, da na praktično na prvi vožnji skoraj pobijejo sebe in svoje kolege. S takimi se jaz ne morem meriti po znanju in sposobnostih.

• Wow
Reactions: sajkek

jello

Guru
22. sep 2008
10.561
3.994
113
Mojster, vojne travme se prenašajo še v generacije rojene 80 let po koncu vojne, ti pa nabijaš kako so bili ljudje po treh vojnah bolj normalni kot danes.

Ok, tudi to je lahko mnenje, zakaj pa ne.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower