Mene zanima kako to, da so vsi inventorji, premoznejsi ljudje, ki so imeli tovarne ali so bili intelektualci, veljali za domobrance, kateri so samo za "oropat" vsega ali zmetat?
Torej ni problem v penzijah, ampak v podkupljivih dohtarjih, ki ti napišejo kakršno hočeš potrdilo.To pa res ni problemza 2k na mesec bi tud ti to dokazal
![]()
Cel sistem je gnil. Riba smrdi pri glavi.Torej ni problem v penzijah, ampak v podkupljivih dohtarjih, ki ti napišejo kakršno hočeš potrdilo.
Premalo so verjeli v revolucijo.Mene zanima kako to, da so vsi inventorji, premoznejsi ljudje, ki so imeli tovarne ali so bili intelektualci, veljali za domobrance, kateri so samo za "oropat" vsega ali zmetat?
Toliko, da lahko ima spredaj številko 2.Zanima me koliko je vplacal v blagajno, ko ima penzijo, ki se zacne s stevilko 2
Avseniki so se dobro znali prodati, če ne kar najbolje.Pac ni vse po grlu spustil ali pa zakadil in se pri 80+ po "svetu vandra".
Sicer pa muskontarji načeloma ne zivijo slabo.
Je pa res, da verjetno precej mimo fursa v zep pobasejo.
Res je tud da ne uspejo vsi in da marsikdo v mladosti precej ur vloži v ucenje, pa potem tega ne zna prodati.
Pri prodanih 40+ mio plošč bi morali biti multimilijonarji. Pa niso. Ker jim je večino keša pobrala založba.Avseniki so se dobro znali prodati, če ne kar najbolje.
Samo Alfi je pozabil vplačevat prispevke, da mu je moral Partljič zrihtat penzijo.
ki je po osamosvojitvi kmalu propadla, kljub temu,da so imeli tudi takrat aktualnega Smolarja.Pri prodanih 40+ mio plošč bi morali biti multimilijonarji. Pa niso. Ker jim je večino keša pobrala založba.