Srebro-Srebrniki

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Zanima me kje se da kupiti srebro ali srebrnike v Ljubljani ali okolici. Oziroma če pozna kdo kakšno zanesljivo internetno stran (pri nas ali tujina).
Zanima me ali so cene enotne po vsej Evropi oz. drugače rečeno ali imajo vse EU države davek na srebro? Mogoče kdo ve kakšen je davek v Avstriji oz Italiji?
Nekaj sem že poguglal rabil bi kakšne isajderske info.
smile-1.gif

tomazpog

Fizikalc
30. maj 2009
179
101
43
prodati imam namen 250 srebrnikov Dunajski filharmonik in 1kg srebrno palico Heraeus kovnica - ima kdo kakšne izkušnje, kateri odkupovalec je kredibilen?
Ne gre za neko ogromno cifro, ampak prav malo pa spet ni, pa bi bilo fino, če je kak kredibilen. Dal sem ponudbo na center zlata in Valores - od center zlata sem že dobil odgovor, čakam še od valores. Svet plemenitih kovin je baje bolj ko ne "natego" varianta, kolikor sem prebral, moro trenutno odkupuje po nezanimivi ceni..

Imam občutek , da je trenutno tako visoko, da se splača en del portfelja v srebru prodat

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
3.223
1.365
113
prodati imam namen 250 srebrnikov Dunajski filharmonik in 1kg srebrno palico Heraeus kovnica - ima kdo kakšne izkušnje, kateri odkupovalec je kredibilen?
Ne gre za neko ogromno cifro, ampak prav malo pa spet ni, pa bi bilo fino, če je kak kredibilen. Dal sem ponudbo na center zlata in Valores - od center zlata sem že dobil odgovor, čakam še od valores. Svet plemenitih kovin je baje bolj ko ne "natego" varianta, kolikor sem prebral, moro trenutno odkupuje po nezanimivi ceni..

Imam občutek , da je trenutno tako visoko, da se splača en del portfelja v srebru prodat
srebrni.com

Iz okolice Kamnika...
Sicer sem vedno od njega samo kupoval..

Je pa to Cash and carry

• Všeč mi je
Reactions: tomazpog

tomazpog

Fizikalc
30. maj 2009
179
101
43
zanimivo, sem pravkar prečekiral
Ga moram kontaktirat, da vidim, če je interesent za odkup - sem tudi iz Kamnika :)
Hvala
Če ima kdo še koga, z veseljem sprejmem info

tomazpog

Fizikalc
30. maj 2009
179
101
43
Danes opravil “transakcijo” pri srebrni.com - hvala za kvaliteten predlog - poštena cena, vse je bilo korektno, zamenjal 240 srebrnikov in eno palico brez težav.
Če bo kdo prodajal ali kupoval - priporočam absolutno

• Všeč mi je
Reactions: BLABLABLA