Spremljanje avtomobila

godfather

Pripravnik
8. nov 2007
363
5
18
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ne sedaj vpletati kleti, ker tam vem da ni signala. Kjerkoli v avtu pa imam gsm (žepu, pred števci, predal se nisem preveril) pa gps deluje. Zato upam da ne pricakujen prevec, da bi delal tudi ce tracker skrijem v stebriček aki v stropno oblogo. Pri ogledalu nekje recimo


"originalne" sledenje skrijejo pod armaturko, k varovalkam, v prtljažnik... Imam vpogled v ene 25 avtov in vsi delujejo... Pa nihče nima antene zunaj na strehi.
Ne govorim o anteni na strehi. Antena ni vedno samo tista špica na strehi, npr. obstaja tudi antena v šipi itd... Ampak kaj naj prepričujem prepričane.
Mogoče se pa jaz motim....
 

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
1
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sem zjutraj na gsm vklopil belezenje zgodovine lokacij, pa sedaj dopoldanskih lokacij ne vidim na gsm. Se vidijo samo na pc?
Od danes zjutraj (imel vklopljen gps in mobilne podatke) imam samo ravno črto med domom in bljižnjo okolico službe.
Sem preveril še za par ostalih dni in je enako. Samo črta med točkama. Sem pa tja se pojavi kak premik z mal bolj točno izrisano potjo.
Gledal sem pa na pc "google location history"
 

zaseka

Majstr
5. dec 2015
1.388
187
63
Poročilo. Nabavil sem en poceni ročni GPS garmin, na sd kartice dal mape in v spomin izrisuje prevoženo pot. Imam način nastavitve intervala po prevoženi razdalji, avtomatsko prilagajanje ali po času (1sec-99h). Par AA baterij za filanje zdrži dva dni celodnevne vožnje (2x12h) in še ostane rezerva, gps interval imam naštimano na 30sec. Simpl k pasulj.
 

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Tole z garminom, bi bila čisto super zadeva, če bi obstojala možnost, da se po potrebi lahko s tem garminom povežeš tudi na daljavo(recimo v primeru kraje).
 

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
11.317
550
113
Citat:
Uporabnik godfather pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ne sedaj vpletati kleti, ker tam vem da ni signala. Kjerkoli v avtu pa imam gsm (žepu, pred števci, predal se nisem preveril) pa gps deluje. Zato upam da ne pricakujen prevec, da bi delal tudi ce tracker skrijem v stebriček aki v stropno oblogo. Pri ogledalu nekje recimo"originalne" sledenje skrijejo pod armaturko, k varovalkam, v prtljažnik... Imam vpogled v ene 25 avtov in vsi delujejo... Pa nihče nima antene zunaj na strehi.
Ne govorim o anteni na strehi. Antena ni vedno samo tista špica na strehi, npr. obstaja tudi antena v šipi itd... Ampak kaj naj prepričujem prepričane.
Mogoče se pa jaz motim....
Se motis. Res je kar si pisal o tem da v kleti ne bo delovalo, ni pa res da mora biti zunanja antena (v kakrsnikoli obliki). Lahko je sprejemna antena integrirana v napravo in je to to. Ce bo naprava kjerkoli pod armaturko bo lovilo.
 

CLIO15

Majstr
1. nov 2007
6.332
281
83
Pozabljate da profesionalci uporabljajo motilce gpsa. Tak da je to bolj za kurje tatove loviti
 

hja1

Pripravnik
30. mar 2016
168
0
16
Kakšen naročniški ali predplačniški paket se priporoča za tako napravo. Koliko povprečno gre mesečno prenosa podatkov za tako stvar?
 

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.470
4
38
53
Horjul
Al to spremljanje avtomobila pogosteje ali samo ko ti rabiš vedet kje se nahaja?
Za drugi primer je po moje najboljši BOB 4 cente za vzet.