Nimam nič.skatlco denar - mas v € al SNC? Vracilo pa pogojujejo z odhodom?
Bila mi je samo obljubljena gratis montaža, ki je nikoli ni bilo
Nimam nič.skatlco denar - mas v € al SNC? Vracilo pa pogojujejo z odhodom?
Vsaj to.. kolega je “vlozil” 400€ avansaNimam nič.
Bila mi je samo obljubljena gratis montaža, ki je nikoli ni bilo
Na FB mas (vsaj) dve skupini o “soncnih”.. poglej tam noter.. pa SC ima svojo Telegram skupino (nisem vec clan) - baje en kup ***** pa *****Kaj pa o kakšni tožbi proti državi, ki je obljubila netmetering nihče ne razmišlja? Nekateri na SC se želijo povezati, ima kdo kakšen kontakt od tam.
Država ni nilč rekla, da bo svoj del NM ukinila (to je tisti del pri omrežnini). Na komercialne pogodbe z dobavitelji pa nima vpliva.Kaj pa o kakšni tožbi proti državi, ki je obljubila netmetering nihče ne razmišlja? Nekateri na SC se želijo povezati, ima kdo kakšen kontakt od tam.
Mislim da ga trenutno nudi samo se gen i. Petrol in E+ sta na STB.Država ni nilč rekla, da bo svoj del NM ukinila (to je tisti del pri omrežnini). Na komercialne pogodbe z dobavitelji pa nima vpliva.
Ja točno to kar sem napisal. Država ureja le omrežnino in za ta del bo netmetering ostal. Torej boš plačal omrežnino glede na "znetirane" kWh.NM (netmetering?) pri omreznini ? Kaj je pa to ?
Dobil mejl po vec kot dveh tednih tudi od E+.A Gen-I ga tudi ne nudi več?
A imajo še vedno 700€ članarino ?NGEN prav tako nudi letni NM, kolikor se vidi iz njegovih strani.
Lani decembra/januarja je bilo 5€.A imajo še vedno 700€ članarino ?
(in možnost premikanja 50% kWh na drugo mesto, ki se je tudi včlanilo z 700€) ?