Saj prav, da pogleda na Orto foto. Kako ve, da paneli niso priklopljeni direktno na grelec bazena?
Boš pač dokazal to ko boš dobil domov novo pogodbo prez nettemeringa.
Saj prav, da pogleda na Orto foto. Kako ve, da paneli niso priklopljeni direktno na grelec bazena?
Ce jih imas pokonci na balkonu ali ograji jih tudi ne bos videl na ortofotoSaj prav, da pogleda na Orto foto. Kako ve, da paneli niso priklopljeni direktno na grelec bazena?
Samo na glas razmišljam, kaj pa če namesto 400W kakšnega zamenjaš z 500W+? Kateri foto pa to vidi?Ce jih imas pokonci na balkonu ali ograji jih tudi ne bos videl na ortofoto
Takrat uradnik preklopi na GoogleCe jih imas pokonci na balkonu ali ograji jih tudi ne bos videl na ortofoto
dejte no - resno?? Se crne gradnje in odstopanja mer ne znajo vse poiskat (pa je dejansko vse narisano, poslikano in obkrozeno - nekaj kar bi AI moral znat posortirat)… in v komunalnem prispevku, davku je vec denarja... vi pa mislte da bodo panele steli??
Kot prvo se enkrat, ni treba posnetkov stet, to je glupo in casovno potratno...
Kot drugo:
Enako vprašanje - resno? Mene tipi vcasih fascinirajo s svojo zagledanostjo vase in pomankjanjem samokritike. Enkrat smo imeli debato o plonkanju v SŠ. Metode mojega najdrazjega so bil amaterske, ampak nikdar mu ni vzela testa, ker je bila tok neumna, da ni vedela. On to se danes verjame, da je vse prfokse nadmudril in da res nobeden ni nic vedel. In pridemo na crne gradnje, davcne ahinacije in nenazadnje tudi marginalne zadeve tipa SE - je svet razlike med "ne vedo" in "vedo, ampak imajo tudi sami malo masla na glavi in/ali se ne vtikujejo, ker ni neke potrebe - dokler je ni". Pravilni odgovor je - lahko sibas panele gor nekaznovano, dokler ne bo toznika. Toznik je pa lahko sosed, sodelavec, bivsa/i, bog ne daj, da v (lokalno) politiko vstopis. Takrat se izkaze, kaj vse se ve, pa za kok nazaj.
Nehajte dajat nasvete, ker vas nic ne stane, ce bo pa onega na drugi zaradi spleta okoliščin, pa klinc ga gleda.
Kot prvo se enkrat, ni treba posnetkov stet, to je glupo in casovno potratno...
Kot drugo:
Enako vprašanje - resno? Mene tipi vcasih fascinirajo s svojo zagledanostjo vase in pomankjanjem samokritike. Enkrat smo imeli debato o plonkanju v SŠ. Metode mojega najdrazjega so bil amaterske, ampak nikdar mu ni vzela testa, ker je bila tok neumna, da ni vedela. On to se danes verjame, da je vse prfokse nadmudril in da res nobeden ni nic vedel. In pridemo na crne gradnje, davcne ahinacije in nenazadnje tudi marginalne zadeve tipa SE - je svet razlike med "ne vedo" in "vedo, ampak imajo tudi sami malo masla na glavi in/ali se ne vtikujejo, ker ni neke potrebe - dokler je ni". Pravilni odgovor je - lahko sibas panele gor nekaznovano, dokler ne bo toznika. Toznik je pa lahko sosed, sodelavec, bivsa/i, bog ne daj, da v (lokalno) politiko vstopis. Takrat se izkaze, kaj vse se ve, pa za kok nazaj.
Nehajte dajat nasvete, ker vas nic ne stane, ce bo pa onega na drugi zaradi spleta okoliščin, pa klinc ga gleda.
Trenutna poraba?Ksz
Imam ponudbo za 14kw elektrarno in 20kw baterijo, z odšteto subvencijo 10.500€. Mnenje?Deje razsmernik in baterija, tigo optimizator, paneli longi.
Kdo ti bo upravljal baterijo, s kaksnim namenom, kako bos imel obracun manjkov/viskov?Ksz
Imam ponudbo za 14kw elektrarno in 20kw baterijo, z odšteto subvencijo 10.500€. Mnenje?Deje razsmernik in baterija, tigo optimizator, paneli longi.
Baterija je moja, monter ni elektro distributer… pa dve leti vzdrževanja je v ceni. Viške naj bi lahko prenašal drugam kolikor jih bo. Prvi el avto bo čez dva tedna za filat, verjetno bo v roku enga leta ali dveh še drugi pri hiši…Kdo ti bo upravljal baterijo, s kaksnim namenom, kako bos imel obracun manjkov/viskov?
Ni drago, ce bo baterija tvoj suzenj. Ce pa bo suzenj dobavitelja, potem pa ..bo sluzil on, ti pa verjetno placeval.