Mislim da je brane_new nalimal naroben Post. Hotel je odgovoriti meni, vsaj tako mislim.4 dnevna pridelava?
Pri meni sta panela 510 W, do tega trenutka sta naredila toliko..... Poglej priponko 98486Poglej priponko 98487
Jaz računam na vsaj 4 MWh viška, še raje 5.Vsi ki že imate plus imate hudo predimenzionirane SE ali še čakate na kakšne večje porabnike?
Ja Marstek baterija pa Deye Mikro-InverterSam sem šel po čisto ločeni "raziskavi" trga v očitno čisto isti sistem kot ti. Sicer komponente še čakam, ampak v roku 14 dni gredo paneli na streho in elektrarna online.
Domnevam da imaš marstek baterijo povezano na "merilec" in si v "zero export" načinu proizvodnje?
4 dnevna pridelava?2,6MWh v minusu...
No na ID 7 je bil pred kratkim, kar lep rabat, povprašaj pri Špan u.Jaz računam na vsaj 4 MWh viška, še raje 5.
Namerno šel v to zaradi EVja. Ki pa zaenkrat še ni pri hiši. Upam pa, da bo čimprej, samo da pride prava ponudba.
Ne rabiš se oglašat, da ti nekaj ni jasno.ahah, 65k€ (avto plus elektrarna) da boš šparal, to je kr epski koncept. Še vedno se čudim
Čakam na računico, da podpreš tvojo prvo izjavo, ki je zasmetila temo.pridodal si temi, hvala. dobiš medaljo.