So motoristi jedli kakšne nore gobe ? Prehitevanje v nepregledne ovinke čez polno črto.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.094
1.673
113
Evo 4 danes. Zavijam levo in on mora mimo ker mu bo tistih 2 sekundi kaj bi moral zadaj pocakati podrlo svet.

Pocasi bo se kak cm manj in bo bum.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.556
6.811
113
Nova moda na Jadranki (nekje pri Crikvenici)

img.jpg

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.556
6.811
113
Nekje v Kanadi (portal:frazer valley buzz), Delta Police Department: City of Delta, British Columbia, a suburban community in Metro Vancouver, zahodna obala)

1.jpg

2.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Robert

igiNo1

Guru
24. feb 2018
1.558
738
113
Kaj bi sedaj ti rad povedal ?
Pas za zavijanje je dolg vsaj 50m in samomorilec me gre prehitevat ko jaz zacnem zavijat na ta pas. Prvi je letel cez vse neprekinjene tale samomorilec skoraj v mene. 3 iz druscine pa lepo zadaj skoraj po predpisih.
Pri tem, da bi prebrano tudi razumeli , vam jaz ne morem pomagat!

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.535
1.033
113
tam ko se terc po tori rola
Mal hrvaške propagande... po Krku te "njihovi" takole prehitavajo po zadnjem kolesu...
Če si v Rimu, se obnašaj kot Rimljan... butl objavil, kot, da je nekaj novega tam... pol jih nima tablic, pa bo nekaj naše izpostavljal... Pa da se ne bo našel kakšen, tega ne počnem, ker vozim vsaj v grobih okvirjih predpisov. Kolikor pa je radarjev nasranih, se jim sploh ne čudim, da skrivajo... Znak z omejitvijo, pa grm spredaj... in ravno tam bo radar...

blazko

Guru
21. sep 2007
7.715
591
113
Po moji oceni ima na jadranki 1/4 motorjev skrite, manjkajoce, prelimane ali kako drugace zakrite tablice. Ne morem pa reci, da v tem prednjaci kaksna drzava registracije - slovenci, hrvati, cehi, slovaki, madzari, italijani... na vse sem ze naletel z nalepkami. Edino na nemsko govorece ne. Oni supermoto rajsi gonijo kar brez tablic.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.556
6.811
113
Sem prvo mislil da je AI.

En od yt kanalov - (nevem od koga je orginalni video da bi ga sem dal):

Posnetek 'krompir' kamere iz križišča

Kot kaže sta bila 2 na vsak svojem motorju (peljala dokaj hitro), bmw je zavijal levo in zaprl pot, enemu od motoristov je uspel full 'stoppie' (zaviranje z 1g, torej na polno z maksimalnim učinkom zaviranja) vožnja po prvem kolesu, drugi samo malo upočasnil in je njegov motor (Suzuki?) ob bližnjem srečanju z bmw poletel v višino.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.556
6.811
113
Btw,
Posnetek meni izgleda čudno, sploh kot drugi motorist kar obstoji na prvem kolesu, medtem se bel avto iz nasprotne smeri premika naprej.

• Wow
Reactions: motofrik

sajkek

Guru
16. mar 2008
39.928
14.044
113
Po mojem glitch na videu. Tip je zabremzal in po sprednjem je zadeva priletela v avto, nadaljni moment je motor zasukal in odff v semafor.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N