So motoristi jedli kakšne nore gobe ? Prehitevanje v nepregledne ovinke čez polno črto.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.200
2.454
113
1745046605091.png

Saj ni problem to.
Problem je, da greste potem - ko da spijete - na motor in po javni cesti!

#dask. saj veš da je govora o alkoholni pijači! Ne?

By
1745046915447.png

1745046833561.png

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: jendomen in aljoman

Oakey

Majstr
3. feb 2016
946
544
93
Vsak dan vidim vsaj 3, ki prehitevajo čer neprekinjeno črto v nepregledne ovinke. Danes je enemu manjkalo manj kot 50cm da se mi ni raztresčil v avto.

Kaj je res tak tezko pocakati da vsaj vidis nasprotni pas ?

Evolucija bo imela polne roke dela zdaj spomladi. Upam samo da debili ne bodo vzeli s sabo še koga drugega nedolžnega. Pa da s svojim početjem ne bodo obremenili proračun zdravstva in kasneje še proračun ZPIZa.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.200
2.454
113
Mirna peč na velikonočni ponedeljek.
Ko veš, kdo ti lahko pomaga!
Vsako leto!

''Gre za poseben dogodek, ko se motoristi zberejo v Mirni Peči pri cerkvi, kjer duhovnik blagoslovi njihova vozila. Vseslovenski blagoslov motorjev in motoristov je tradicionalni dogodek, ki vsako leto privabi ljubitelje motociklov iz celotne Slovenije.''

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.640
1.007
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Evolucija bo imela polne roke dela zdaj spomladi. Upam samo da debili ne bodo vzeli s sabo še koga drugega nedolžnega. Pa da s svojim početjem ne bodo obremenili proračun zdravstva in kasneje še proračun ZPIZa.

hja, neki dobrega pa je tudi od tega - prepotrebni organi. Ne gre vse v nič... kdo ve, morda je naš Car dobil jetra ravno od kakšne takšne kamikaze.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.200
2.454
113
Res je. Motoristi so največji donatorji človeških organov.

Sem govoril z nekom (ne motoristom!), ki je bil na operaciji. Naj bi dobil kar transfuzije.
Pravi, da mi od sedaj naprej dišijo cigarete. Prej seveda ne.

Bog ve, če pri donaciji pokasiraš tudi njihovo neumnost!

• Wow
Reactions: Rekreacija

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.120
6.123
113
Malo se vozim te dni (in nisem ravno črna nindža, ki se vozi 180):

1) podeželje, okoli 12-te čez dan, raven odsek , hitrost 60 kmh, gre ženska v avtu nasproti prehitevati kolesarja in me seka v škarje, sem pričakoval in se umaknil na desno

2) včeraj popoldne, 90° križišče, spet neka ženska v avtu, ni imela volan za levi in uk tablic, a se postavi na pol moj vozni pas, vozil počasi, jo obšel.

3) debil z lj tablicami v bosanskem motornem wozilu karavan, me besno prehiti, nato čez 20 m (dobesedno) pade v cestno zaporo (kolono), očitno gleda tik pred sabo, itak sem se v koloni prestavil naprej

4) se peljem po nekih rovtah (ovinkasta cesta, nepregledna), dvojni ovinek in še v hrib,
nasproti pride v avto z oznako 'izredni prevoz', počasi upočasnim in se pomaknem na desno, tipu v avtu za mano nič jasno, čez 100m se prikaže velik kombajn, tip v avtu se začne umikati skrajno desno.

• Žalosti me
Reactions: motofrik

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.238
715
113
tam ko se terc po tori rola
Nič novega, klasika... Meni so povsem nerazumljivi modeli, ki se ti prilepijo meter za tablico... Prazna cesta, kruzam 70-80...se mi zalepi črn Golf in vozi za mano... Ja, res sem pod omejitvijo, pospešim na 90, on kot kuža za mano.. tako vozim kilometer ali dva, ritopik kar zadaj... potem pa v prvem krožnem naredim cel krog ali pa se ustavim na avtobusni. Naj gre komu drugemu hoditi po živcu. To, kadar sem z motorjem. Z avtom je pa zadeva malo drugačna. Dohitim katerega iz svete trojice, ki pelje 60... prehitim, ta pa po sistemu bika in rdeče cunje, gasa zadaj in prehiti na polno. Če dober kilometer pa ga spet dohitim, kako čaka... ;)

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.697
5.374
113
Malo se vozim te dni (in nisem ravno črna nindža, ki se vozi 180):

1) podeželje, okoli 12-te čez dan, raven odsek , hitrost 60 kmh, gre ženska v avtu nasproti prehitevati kolesarja in me seka v škarje, sem pričakoval in se umaknil na desno

2) včeraj popoldne, 90° križišče, spet neka ženska v avtu, ni imela volan za levi in uk tablic, a se postavi na pol moj vozni pas, vozil počasi, jo obšel.

3) debil z lj tablicami v bosanskem motornem wozilu karavan, me besno prehiti, nato čez 20 m (dobesedno) pade v cestno zaporo (kolono), očitno gleda tik pred sabo, itak sem se v koloni prestavil naprej

4) se peljem po nekih rovtah (ovinkasta cesta, nepregledna), dvojni ovinek in še v hrib,
nasproti pride v avto z oznako 'izredni prevoz', počasi upočasnim in se pomaknem na desno, tipu v avtu za mano nič jasno, čez 100m se prikaže velik kombajn, tip v avtu se začne umikati skrajno desno.
Polno debilov je na cesti, na eni in na drugi strani...

danes me prehiti v križišču pri Kodeljevem ko se ustavljam na rdeči luči, prileti motorist, na polno nabije gas da gre čez rdečo,
seveda je imel nek odprt auspuh, gas do daske v rdečo, že pri zaprtem oknu sem trznil ob hrupu kaj šele če bi imel odprtega,
pa ne trznem k tko hitr, poznam dosti ljudi ki se prestraši ob takih debilskih prehitevanjih...

Seveda je Darvinov kandidat šel tudi n naslednjem semaforju čez rdečo... važn da se sliši njegovo ropotanje...

Se peljem čez drugo križišče, avto čisto nonšalatno zapre pot kolesarju, očitno se sploh ni zavedal da je tam kolesar, ki je vozil
s primerno hitrostjo v pravo smer...

dask

Majstr
21. sep 2023
635
705
93
Evo, jaz pa danes zjutraj menjal plenico... ženska speljala iz stranske ceste na trdo direkt pred kolega, ki je vozil pred mano. Tip se je zvrnil, ker je zažlajfal s prvo gumo, jaz sem k sreči imel nekaj razdalje za njim, da sem bremzal na polno in nekak obdržal. Peljala sva ca. 60, kako naju kura ni vidla, mi ni jasno. Hvalabogu za nizko brzino, da je sam plastika polomljena....

• Wow
Reactions: Rekreacija