Zanimivo pa, ko AndrejEnej res dreka po celem forumu v vseh tema z res nekimi idiotskimi pripombami pa tega našega moderatorja to ne moti.Super.
Si se spet izkazal.
Debata je dovoljena, če poješ hvalispeve uradni resnici.
Važno, da smo na nivoju.
Zanimivo pa, ko AndrejEnej res dreka po celem forumu v vseh tema z res nekimi idiotskimi pripombami pa tega našega moderatorja to ne moti.Super.
Si se spet izkazal.
Debata je dovoljena, če poješ hvalispeve uradni resnici.
Ni važen nivo, važno je kdo si...Zanimivo pa, ko AndrejEnej res dreka po celem forumu v vseh tema z res nekimi idiotskimi pripombami pa tega našega moderatorja to ne moti.
Važno, da smo na nivoju.
To jaz vse razumem, da ni za resno jemat. Šank debata, samo mi se za šankom malo drugače pogovarjamo. Na malo višjem nivoju, ker če ne drugega vsakemu poveš v faco kar misliš.Alter se sistematicno in metodicno trudi ostajati pod bikokakim sprejemljivim nivojem. Pac sank debata za kompjuterjem, da je zraven lahko se kolikor toliko anonimna. Peskovnik, kjer lahko mirno vse frustracije in jamr in nezadovoljstvo ven sekajo. Posledicno ne more biti drugace. Odlicen ventil, ne pa za resno jemat pa se kaj dosti sekirati.

Očitno samo še ti moderiraš ta forum. Razumem, da en sam tega ne zmore urejat. Ni mi pa jasno kaj potem počno drugi moderatorji. Zakaj jih ne zamenjate za kakšne malo bolj sposobne, ki bodo "imeli čas urejat forum"?Prosim, da bolj dosledno opozarjate na izjave takših šerifov s funkcijo "Opozori". Jaz si na vsakih nekaj dni vzamem čas in pregledam vaša opozorila, pa pobrišem vsebino. Nimam pa časa vse dneve dežurat tukaj... žal :/
Bejž, bejž, kje točno, Vili ViLiam ?Pa da ravno mene najdeš med vsemi, da te ni sram ...Zanimivo pa, ko AndrejEnej res dreka po celem forumu v vseh tema z res nekimi idiotskimi pripombami pa tega našega moderatorja to ne moti.
Važno, da smo na nivoju.

kalbo this is your chance. izkaži se, da te vidimo.Enostaven odgovor: ker kakšnega resnega interesa, biti moderator tukaj enostavno ni. Fino je "mazat" forum, pucat pa bistveno manj. Naj bo ta post javni poziv, če kdo meni, da je sposoben bit objektiven moderator in pripravljen to postati, naj se mi javi.
Temi sta bili združeni danes zjutraj.
ViLiam Očitno si se odločil, da boš prevzel vlogo forumskega tepčka.Kdorkoli všečka njegove bedaste komentarje, potem vemo kje so ostali.
ViLiam Očitno si se odločil, da boš prevzel vlogo forumskega tepčka.
Pa da ti odgovorim dovolj nazorno, ker očitno resnično ne doumeš, kar napišem:
Luka Dončič doseže trojko. Očitno taki, kot si ti, pomislijo, da je pač imel srečo. Potem jih v eni tekmi naniza 10. Trojk. To ni več sreča, to je znanje, utečenost, ljudje ga pač začnejo oboževat.
Enako je tu: npr. 56 (tko, ena naključna številka) všečkov še ne pomeni, da si dober. Ko pa jih imaš skoraj 2000 ... no, tu pa ne gre več za naključje. Vsek všečkov pač ne moreš dobit na glup način.
Ampak, če izgleda kot riba, plava kot riba in smrdi kot riba ... pol je ziher žaba. Aja, škoda, kaj sploh pišem, itak ne boš dojel.
In, za razliko od tebe, nekateri tu se osebno poznamo. Na ta način pa pridobiš točke, ki jih imaginarno ne moreš. Lahko pa seveda pljuvaš po nekom (ki ga seveda ne poznaš)
Še vedno mi nisi odgovoril, kaj takega pišem, da je brezveze?

Ne bom ti posamezno našteval ker je premalo časa in placa, toda vseh 3200 je brezveznih-glupih, kadarkoli se oglasiš prleti ven večja bedarija tako da... ja smrdi ti iz ust kot eni crknjeni ribi.
to je najključje ja.Dejansko so mu čudno pripravili to majhno mizico.Korlu se tako mudi biti kralj, da kar renči na služabnike...
Slava je zelo vabljiva, pa četudi na stara leta. Ubogi.
![]()
Težave pri kraljevi prisegi: Neučakan Karel III. tarča šal | 24ur.com
Prisega princa Charlesa Philipa Arthurja Georgea, s katero je tudi uradno postal kralj Karel III., je s seboj prinesla že prve viralne šale na račun novega kralja Velike Britanije in držav Commonwealtha. Ker so prisego prvič v zgodovini prenašali v živo, so uporabniki Twitterja hitro izkoristili...www.24ur.com