Smodej: “Pol leve scene, ki je poganjala kolesariat, se je drogiralo in zabavalo pri meni?”

delter333

Guru
21. maj 2010
3.048
2.832
113
Notranjska
Urinski test je za veliko večino substanc negativen po nekaj dneh, z izjemo THC, katere metaboliti se nabirajo v maščevju in izločajo do nekaj mesecev. Precej boljši indikator uporabe v preteklosti je analiza las, kjer je perioda odisna od dolžine vzorca (lasje zrastejo cca. 1 cm/mesec).
Če govorimo o testiranju za zadeve izpred nekaj let, so vsi testi nesmiselni in le preusmerjajo pozornost.
Kaj sem napisal? Toži naj ga če ima muda!

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.787
2.499
113
42
Brihta, kako bi radi vi janšisti dokazali Mescu, da je pred petimi leti užival koko? če se je testiral urinsko, pravite, da se je vmes spucal, na glavi pa tudi nima 60/70 cm dolgih las, da bi kaj pokazalo iz tistega časa, ker las zraste 1cm/mesečno, zdaj pa računajte..bivoli.
Mislim, da ni potrebe po 70 centi. Bi blo to kar ima, čisto dovolj.

nacek

Guru
13. okt 2012
3.344
905
113
Mesec in Levica so divjanje z lučkami že zanikali.
o objavi posnetka, ki je razburil javnost, se je na svojem Instagramu oglasil Mesec in pojasnil, kdaj in kako je nastal ta posnetek.

"To je posnetek s poroke, kjer sem bil poročna priča bratu. Na slovenskih porokah se hupa. Na podeželski cesti, kjer ni bilo nikogar (kot je razvidno iz posnetka), sem za nekaj sekund prižgal še lučke.Skratka, tudi ta “afera” ni nič več kot hupanje na poroki," je zapisal Mesec in objavil fotografijo s poroke. Ob tem je poudaril, da gre tudi v tem primeru za diskreditacijo pred ljubljanskimi volitvami.

• Haha
Reactions: Matey

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.741
9.838
113
Tole je brez veze... Spet ena banalnost, seveda zaradi osebne diskreditacije, igra ki jo zelo dobro igra, da drugih ne bo treba servirati, ce bo priden. Odstopa/umika se pri nas zaradi takilih gluposti...

nacek

Guru
13. okt 2012
3.344
905
113
Se ja

Kritik zaradi vožnje z modrimi lučmi na službenem vozilu je bila v preteklosti deležna tudi nekdanja ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh, ki se je z modrimi lučmi vozila v Avstriji na poti na letališče. Stojmenova Duh je zatem odstopila z ministrskega položaja.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.504
11.411
113
o objavi posnetka, ki je razburil javnost, se je na svojem Instagramu oglasil Mesec in pojasnil, kdaj in kako je nastal ta posnetek.

"To je posnetek s poroke, kjer sem bil poročna priča bratu. Na slovenskih porokah se hupa. Na podeželski cesti, kjer ni bilo nikogar (kot je razvidno iz posnetka), sem za nekaj sekund prižgal še lučke.Skratka, tudi ta “afera” ni nič več kot hupanje na poroki," je zapisal Mesec in objavil fotografijo s poroke. Ob tem je poudaril, da gre tudi v tem primeru za diskreditacijo pred ljubljanskimi volitvami.
Aja ce je poroka pol pa ok…. Ce bi se brat od stevota zenil bi pa se malonv zrak streljali…obicaj je obicaj

tomi

Guru
1. sep 2007
20.306
11.749
113
MB

se pravi priznava da je za tem boter slovenske leve opcije?

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.669
-1.780
63
Tole je brez veze... Spet ena banalnost, seveda zaradi osebne diskreditacije, igra ki jo zelo dobro igra, da drugih ne bo treba servirati, ce bo priden. Odstopa/umika se pri nas zaradi takilih gluposti...
Imaš prav, res je banalnost.

Vprašaj pa se, kaj bi bilo, če bi Mahnič hupal? Po mojem v torek pred Tarča in v četrtek podaljšana Tarča, da o medijskem linču ne govorimo! Levuharji na Alterju pa itak 25 ur/dan v akciji!