A da je? Koliko ga je novinarka spraševala o zlorabah punc?A to je po doktrini, če ni več naš, pol je ziher vaš?
A da je? Koliko ga je novinarka spraševala o zlorabah punc?A to je po doktrini, če ni več naš, pol je ziher vaš?
Nisi odgovoril na vprašanje.A da je? Koliko ga je novinarka spraševala o zlorabah punc?
Moj ni, in od normalnih iz levega pola tudi ne.Nisi odgovoril na vprašanje.
Povsod se najdejo izjeme.Nisem vedel, da se sedaj na levi delijo še na normalne in tiste, ki to niso.
Če je zakonodaja kot praviš en drek, zakaj je potem ne popravijo/spremenijo ?V Avstriji so dokazali.
V Sloveniji (tudi zaradi zavlačevanja) proces ni bil nikoli zaključen, ker je prej zastaral. Dokaze so pa odvetniki obtoženih uspešno izločili. Enako kot pri Tošiču ali Zokiju. In bodo očitno sedaj uspeli pri likvidaciji zaščitene priče.
Niso sodniki krivi, oni upoštevajo zakonodajo.
Saj na desni se tudi. Kam pa ti spadaš, se pa tud za vprašat ni več.Nisem vedel, da se sedaj na levi delijo še na normalne in tiste, ki to niso.
Smodeja obsojam!Ti verjameš da je Smodej nedolžen in ni zlorabljal tudi mladoletnic, Stevo čist na droge in druge substance in Mijič ni kriv za to da spravlja serijsko podjetja na kant?
Ja, verjamem da je bil Mesec na dan testiranja res čist. A zdaj ko je predator Smodej uradno prestopil na vašo stran, mu je vse odpuščeno?
Kako je pa tebi trdemu levičarju uspelo iz zraka potegniti to modrost, kaj se dogaja na desni? Si se malo infiltriral? Dvomim, da si ti sposoben razumeti takšna vprašanja kot so, kam jaz spadam. Lahko pa vseeno lahko dobiš liziko za trud. Pošlji naslov.Saj na desni se tudi. Kam pa ti spadaš, se pa tud za vprašat ni več.
Ni nobene modrosti. Preveč se ceniš.Kako je pa tebi trdemu levičarju uspelo iz zraka potegniti to modrost, kaj se dogaja na desni? Si se malo infiltriral? Dvomim, da si ti sposoben razumeti takšna vprašanja kot so, kam jaz spadam. Lahko pa vseeno lahko dobiš liziko za trud. Pošlji naslov.
Seveda ne, ko pa ti veš vse kaj se dogaja izven tvojega "čoška"Ni nobene modrosti. Preveč se ceniš.
Dokazuješ pa mojo trditev sam z vsakim postom bolj.
Veš da me tvoje mnenje tangira vsaj toliko kot lanski sneg, malo pluženja pa ga nikjer več ni. Hvala, da si potrdil frodoove navedbe, da obstajate malo "posebni" in bojda tudi "normalni" na levi, so pa razen redkih posameznikov na ravni samorogov. Lep večer.Ne se matrat, očitno ima občutek večvrednosti nad sogovorniki -ampak zgleda ne skonta, da se tukaj pogovarja z ljudmi, ne pa s proleki , kot je navajen in misli, da je še kar v štali..Ni nobene modrosti. Preveč se ceniš.
Dokazuješ pa mojo trditev sam z vsakim postom bolj.
Brihta, kako bi radi vi janšisti dokazali Mescu, da je pred petimi leti užival koko? če se je testiral urinsko, pravite, da se je vmes spucal, na glavi pa tudi nima 60/70 cm dolgih las, da bi kaj pokazalo iz tistega časa, ker las zraste 1cm/mesečno, zdaj pa računajte..bivoli.![]()
Obtožili so ga, da se drogira: kaj je Peter Magyar storil drugače od Luke Mesca
Aktualni predsednik madžarske vlade Peter Magyar je bil pred madžarskimi parlamentarnimi volitvami, ki so potekale 12. aprila in na katerih je prepričljivo zmagala njegova stranka Tisza, tarča obtožb, da uživa prepovedane droge. Magyar se je na obtožbe odzval tako, da je v Avstriji opravil...siol.net
No ja, realno gledano za preseganje tvojega C/P razumevanja sveta vsekakor ne rabiš biti inženir raketnih znanosti. In dokler ti ne skontaš, da tvoje lepljenke izpadajo skrajno butasto, ker nisi sposoben dojeti, da obstajajo na svetu tudi pametnejši ljudje od tebe jih lahko brez težav označuješ s proleki, če te to tolaži v tvojih obupanih poizkusih plasiranja bedarij.Ne se matrat, očitno ima občutek večvrednosti nad sogovorniki -ampak zgleda ne skonta, da se tukaj pogovarja z ljudmi, ne pa s proleki , kot je navajen in misli, da je še kar v štali..
Ubogi gato, kako si ga zabil...Nikoli se ne kregaj s prašičem. Oba se umažeta, ampak prašiču je to všeč.
Se bom držal tega pregovora in zaključil vsako komunikacijo s teboj.
Menda ljubljanska kanalizacija rabi 5 let, da govno priplava od vira do iztoka, kjer ga vzorčijo... Zato še dandanes zaznavajo snifanje izpred pet let. Pravljičar.Brihta, kako bi radi vi janšisti dokazali Mescu, da je pred petimi leti užival koko? če se je testiral urinsko, pravite, da se je vmes spucal, na glavi pa tudi nima 60/70 cm dolgih las, da bi kaj pokazalo iz tistega časa, ker las zraste 1cm/mesečno, zdaj pa računajte..bivoli.