Načeloma, Xiaomi pametne ure in zapestnice, vključno z Redmi Watch 3 Active, so združljive z iPhoni. Povezava poteka preko aplikacije Mi Fitness (ali včasih Zepp Life/Xiaomi Wear, odvisno od modela in regije, vendar za novejše je to običajno Mi Fitness), ki jo lahko preneseš iz App Stora.
Vendar pa je tukaj pomembna zadeva, ki jo moraš vedeti:
* Omejena funkcionalnost: Medtem ko se bo ura povezala in boš prejemal obvestila, podatke o dejavnosti itd., ne boš imel dostopa do vseh funkcij, kot bi jih imel z Android telefonom. Nekatere napredne funkcije (npr. hitri odgovori na sporočila, nekatere specifične integracije aplikacij) so pogosto omejene na Android.
* Stabilnost povezave: Včasih se lahko pojavijo manjše težave s stabilnostjo povezave ali sinhronizacijo podatkov, vendar to običajno ni pogosta težava.
* Posodobitve: Poskrbi, da boš imel vedno posodobljeno tako aplikacijo Mi Fitness kot tudi programsko opremo na uri.
Ali bo delovalo? Da, na splošno bo delovalo. Ali boš imel kakšne težave pri povezovanju? Verjetno ne preveč, postopek je precej enostaven. Vendar bodi pripravljen, da ne boš imel popolne izkušnje, kot bi jo imel z Apple Watch ali Android telefonom.
To pravi Gemini glede te kombinacije.