Sam ne v Sloveniji!Je pa zanimivo, da ni bilo evakuacije.
Pred Gradcem je crknil vlak sredi polja. V 5 minutah smo imeli vse informacije. Šel trafo.
Da bo trajal uro, dve da pridejo busi. Potem je sprevodnik ko iz čarovniškega klobuka nosil vodo sicer tiste male 2 dcl ampak ok vsi smo dobili.
Potem pa štala ni klime. Ni problema odprl vrata na prepih in dal trak čez njih da nebi kakšen padel ven. Potem so prišli gasilci z malimi lojtrami da se je lažje sestopilo.
V kombije in do železniške postaje. Počakal uro pa malo in je bil avtobus tam.
Potem pa še kombi s prikolico za kolesarje.
Brez problemov pa še nazaj sem dobil € ker imam pravice do povračila (še zdaj ne vem kakšne).
Največje presenečenje na vlakih bo ker se bo cedil med s sedežev.Poglej priponko 102077
presenečenje - odločili so se da bodo enkrat za spremembo točni.
ne sej ne.
ampak "imajo super uniforme", "imajo super razglede", "imajo super presenečenja".... iz točke a na točko b je pa problem pripeljat brez problemov.
A to bi imel panje kar v kupejih da bi proizvajal lasten med?Glede na hitrost železnice bi gladko lahko proizvajali lasten med, pekli kruh in nabirali jabolka. Ko crkne vlak ali se sesuje proga, si pač utrgaš jabolko in pomolzeš kravo.
En sindikalist je kar nad Mesom če on ne da žegna vse stoji.Nekaj časa nazaj mi je en direktor Avstrijske pošte na vprašanje ali jih zanima nakup pošte SLO, odogovoril, da niti za 1 EUR. Razlog, sindikat delavcev in okorel sistem vodenja. Po moje je ista zgoda SŽ.
Tudi če pride vrhunski menedžer, ne bo mogel urediti sistema, ki je oglagališče vseh barv preteklih političnih kadrov, kjer ima sindikat tako moč, da brez njih ne moreš zamenjat 4 slojnega WC papirja za 3 slojnega.....
Slovensko. Vrsta: železničarska. Čebelice bi se futrale na švelerjih.A to bi imel panje kar v kupejih da bi proizvajal lasten med?
Kakšno bi pa bilo potem poreklo tega medu?![]()

No. Na sončnicah pa resSlovensko. Vrsta: železničarska. Čebelice bi se futrale na švelerjih.![]()