Slovenske železnice

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.148
3.626
113
Saj to je fascinantno, zakaj zraven svojega GSM - R omrežja ne zmontirajo dodatnih anten in speljejo data promet ob progah, ker komercialni ponudniki itaq ne pokrivajo prog.

Ali pa Musk ovo anteno na streho LOL.
Ker ne smejo. Njihovo omrežje mora biti popolnoma ločeno od javnih, tako sam dostop, kot infrastruktura.

Verjetno ti lahko kalbo kaj več pove.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.830
1.078
113
Sem se zadnjič peljal z vlakom (vlak Stadler), bil je skoraj prazen in se vsedem na mesto ki je predviđeno za invalide (imam precej dolge noge).
Pa pride gospa stevardesa in mi reče da bo "šofer vlaka" dobil živčni zlom ker mu nonstop javlja SOS..... Vsake toliko časa sem se dotaknil tipke.... :bonk:o_OSeveda sem se opravičil!

Priponke

• Screenshot_20250915_062916.jpg
    Screenshot_20250915_062916.jpg
    298,4 KB · Ogledi: 33

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.722
8.027
113
pri taščici
V soboto zvecer je vlak v laskem syal vec kot eno uro, ker je bilo nekaj narobe z odjemnim mestom elektrike. Al nekaj takega.
Kaksna info okol tega?
Baje je bilo kar *zanimivo" biti na vlaku brez prezracevanja in brez moznosti da odpres okna...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.971
653
113
43
povsod malo
V soboto zvecer je vlak v laskem syal vec kot eno uro, ker je bilo nekaj narobe z odjemnim mestom elektrike. Al nekaj takega.
Kaksna info okol tega?
Baje je bilo kar *zanimivo" biti na vlaku brez prezracevanja in brez moznosti da odpres okna...
Sploh poleti. Lahko strojevodja odpre vrata s ključem da je zrak. Imajo pa neka dobra okna sploh na dvonadstropnih da sonce ne segreje preveč.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.952
2.437
113
Sam na ignore ga daj. Prvi user pri katerem sem to naredil - izkusnja je top.
Lej NOBENEGA nimam na ignore. Tudi Mirsija ne. Razlog je navedel Rekreacija - I. del v nadaljevanju!

Ma poglej, saj če nimaš kaj početi ga je kar luštno čitati. Je pa res da včasih precej dolgo traja da sploh ugotovim kaj je napisal.
Prejle si se kar stragal. Torej referenčna točka ti je pratizanski (NOB) spomenik?
Glede za razumevanja. Saj praviš, da ti mene ne razumeš ;)

Fantje - tudi Apollo8 - Jaz mam vas rad!