Ja imajo.Zakaj bi ?
Državno podjetje, plača bo, če kaj delajo ali ne.
Nimajo vlaki wi-fi?
interna mreža, da se na vlak server povežeš in spremljaš podatke motorja preko obd.Ja imajo.
Ampak Wi-Fi brez interneta![]()
Ker ne smejo. Njihovo omrežje mora biti popolnoma ločeno od javnih, tako sam dostop, kot infrastruktura.Saj to je fascinantno, zakaj zraven svojega GSM - R omrežja ne zmontirajo dodatnih anten in speljejo data promet ob progah, ker komercialni ponudniki itaq ne pokrivajo prog.
Ali pa Musk ovo anteno na streho LOL.
Sploh poleti. Lahko strojevodja odpre vrata s ključem da je zrak. Imajo pa neka dobra okna sploh na dvonadstropnih da sonce ne segreje preveč.V soboto zvecer je vlak v laskem syal vec kot eno uro, ker je bilo nekaj narobe z odjemnim mestom elektrike. Al nekaj takega.
Kaksna info okol tega?
Baje je bilo kar *zanimivo" biti na vlaku brez prezracevanja in brez moznosti da odpres okna...
A bejž, kdo to meni govori ki sem se ravnokar peljal z vlakom mimo spomenika hercegovske brigade iz Sežane proti Ljubljani. ....Veš, boš moral pogosteje na vlak!
Sam na ignore ga daj. Prvi user pri katerem sem to naredil - izkusnja je top.A bejž, kdo to meni govori ki sem se ravnokar peljal z vlakom mimo spomenika hercegovske brigade iz Sežane proti Ljubljani. ....
Ma poglej, saj če nimaš kaj početi ga je kar luštno čitati. Je pa res da včasih precej dolgo traja da sploh ugotovim kaj je napisal.Sam na ignore ga daj. Prvi user pri katerem sem to naredil - izkusnja je top.
100 mio?
Lej NOBENEGA nimam na ignore. Tudi Mirsija ne. Razlog je navedel Rekreacija - I. del v nadaljevanju!Sam na ignore ga daj. Prvi user pri katerem sem to naredil - izkusnja je top.
Prejle si se kar stragal. Torej referenčna točka ti je pratizanski (NOB) spomenik?Ma poglej, saj če nimaš kaj početi ga je kar luštno čitati. Je pa res da včasih precej dolgo traja da sploh ugotovim kaj je napisal.