Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem imel nekaj sošolcev iz Baške grape, ki so se vozili na Jesenice... tole bo top za takele zdaj. Čez Sorico, pa še tam nekje okrog, ker če se ne motim je še vedno zaprta tudi cesta Petrovo Brdo Sorica. Top planerji na vseh področjih.
Sem imel nekaj sošolcev iz Baške grape, ki so se vozili na Jesenice... tole bo top za takele zdaj. Čez Sorico, pa še tam nekje okrog, ker če se ne motim je še vedno zaprta tudi cesta Petrovo Brdo Sorica. Top planerji na vseh področjih.
Ravno danes srečal vlak-bus in je po pričakovanjih od mosta na soči do podbrda je nabral 30 min zamude. Potem še čez soriško toliko naberejo pa si na 2.5-3h zamude. Če bi vozil vlak si v pol ure čez celo relacijo (kljub temu da na določenih odsekih vozi z min. hitrostjo).
Ravno danes srečal vlak-bus in je po pričakovanjih od mosta na soči do podbrda je nabral 30 min zamude. Potem še čez soriško toliko naberejo pa si na 2.5-3h zamude. Če bi vozil vlak si v pol ure čez celo relacijo (kljub temu da na določenih odsekih vozi z min. hitrostjo).
Sem se peljal z vlakom z Jesenic do Mosta na Soči pa je bil nadomestni bus iz Bohinjske Bistrice preko Sorice. Bilo je več kot uro zamude. ..... Največji problem je ko se v hribih srečata dva busa.
Včeraj sem se peljal v Celje z vlakom. Če vožnja traja eno uro in petnajst minut sem se včeraj vozil skoraj tri ure.
Danas malo prej pa uro in pol z LPP za razdaljo 6 km.
Jutri NE grem nikamor - iz protesta!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.