ful je lep, zgleda kot nov. To je sigurno čez jurja.Evo, zrihtano! A izgleda letnik 2006? Še tehnični in prepis.
Poglej priponko 98760
ful je lep, zgleda kot nov. To je sigurno čez jurja.Evo, zrihtano! A izgleda letnik 2006? Še tehnični in prepis.
Poglej priponko 98760
Zelo lep, skoraj identičen, skoraj sigurno ga ni več. Moj je bil 300€ dražji, pa še nekaj sem dal na njega. Ampak je resnično vreden vsakega €.![]()
Tomos Flexer 49 cm3, 2002 l.
Tomos Flexer 49 cm3, rabljeni motor, letnik: 2002, prevoženi kilometri: 1000 kmwww.bolha.com
Je bila sicer predpisana mešanica 5%? Lahko OP tudi tisto olje, ki ga ima naliva samo v 3% mešanici?Alternativa Motul 710 2t je tudi Motul Scooter Power 2t....razlika 1-2€ +/-
Kar se mene tiče....sta to dve identični olji....samo Motul izvaja mal marketinga....ker PDS obeh je isti...od barve do vrednosti itd....
(Se oproščam za drobnjakarstvo, vendar mi gre smrad 2T kosilnici zelo na živce :-D)
Lahko 2 ali 3% .....Pa se lahko tudi Jaso FB olje (omenjeno je bilo Motul mineral 100) uporablja s samo 3% mešanico?
Dodajam:Še malo dlje, ravno pred dnevi sem gledal APN-a z sprednjo disk zavoro in drugačnim števcem za hitrost, letnik 2008. Spomnim se pa da sem še nove po trgovinah z "litimi" felnami videval po 2010
Ti, ki so toliko standardov križnih izvijačev izumili so imeli res veliko prostega časa. PH 1,2,3 PZ 1,2,3, JIS itd...Dodajam:
letos pozimi sem pred eno trgovino videl starejšega modela s tako štirko, mi je padel v oči, stopim do njega in ga povprašam, tisto so bili letniki 2013 (zadnji modeli), ko je še Tomos v maloro in so dajali za zavore, kar so dobili v roke.
Ima sedaj tip problem, ker ni mogel odpreti posode z zavorno tekočino, itak da je uporabil Philips križni (na 2-3 leta jo je dobro zamenjati, ko postane rjava); Philips križni ni enak JIS križni (in je zato lepo posnel glavo vijakov) !
0:53
Če piše na čeljusti nissin, tokico... je JIS v igri. Brembo/ J. Juan ne vem kaj imata.
Philips izvijač na jis glavi skoči ven (in posname glavo)
Ne niso ga imeli, saj je bil PH standard razvit z namenom hitrejše proizvodnje na sestavnih linijah. Narejen je bil zato, da šraufenciger vrže ven iz glave vijaka pri prevelikem momentu zategovanja. PZ je samo nadgradnja PH, ta omogoča še boljši oprijem.Ti, ki so toliko standardov križnih izvijačev izumili so imeli res veliko prostega časa. PH 1,2,3 PZ 1,2,3, JIS itd...
Najbolje kar Torx glavo vzeti, tista ne skoči ven.