Skrivnost Spreminjanja Realnosti, Kvantna Fizika, Placebo

MikiVeliki

Pripravnik
7. sep 2020
40
22
8
Je kdo ze kdaj povezal placebo efekt in kvantno fiziko? Verjetno je ze kdo slisal za the secret ali zakon privlacnosti. Spreminjanje realnosti z mislimi in obcutki.
Zanimiv je placebo efekt. Skoraj vsi vemo, da obstaja in deluje. Ce pogledas ugotovitve kvantne fizike, da materija na subatomski ravni je prilagodljiva do opazovalca. Mi kot opazovalci lahko ustvarjamo realnost okoli sebe. S svojimi obcutki do predmeta opazovanja. Kako je to mozno? Kvantna fizika ugotavlja, da je vsa materija na sub atomski ravni le energija, ki ima doloceno frekvenco ali vibracijo. Tudi razlicne misli in obcutki, ki jih imamo, oddajajo doloceno vibracijo. Visja kot je vibracija nasih misli in obcutkov bolj je sposobna spreminjati materijo na sub atomski ravni. Najboljsi mozni primeri od vseh verjetnih moznih dogodkov so tisti, ki nastanejo ob nasi pozitivni naravnanosti in obcutkih do predmeta opazovanja, najsi bo zdravje ali uspeh pri zdravljenju. Zato imajo verjetno tudi pozitivno naravnani zdravniki, ki verjamejo v uspeh, vec uspeha. To velja tudi v sportu, v znanosti, povsod.

Pri placebo efektu se pojavi nase verjetje v uspeh, recimo pri ozdravitvi. Verjetje in pozitivna naravnanost spada pod visoke frekvence oziroma vibracije. Vsa pozitivna custva so pozitivne vibracije. Najvisje vibracije so tiste, ki nastajajo z nasimi pozitivnimi mislimi in obcutki, ki nam dajejo popolno verjetje in prepricanje v nekaj.

Zanimivo pri ugotovitvi kvantne fizike je, da je obnasanje materije na subatomski ravni odvisno od opazovalca, da je resnicnost na subatomski ravni prozna, saj se prilagodi opazovalcevi izbiri zornega kota. Kvantna prepletenost je stanje kvantnega sistema, na primer para fotonov (majhnih delcev svetlobe), kjer sprememba v enem od fotonov povzroci spremembo tudi v drugem. Presenetljiva je pa zato, ker se zgodi hitreje kot s svetlobno hitrostjo, tudi ko je par fotonov prostorsko in casovno locen.

Pazite, kaj verjamete, ker se lahko uresnici! Tukaj lahko navedemo primere iz sporta, recimo slovensko kolesarstvo, verjetje v slovensko velesilo. Vceraj smo dobili ze tretjega slovenskega kolesarja, ki je prisel na stopnicke, poleg Roglica in Pogacarja se Mezgec.
 

jest5

Guru
18. avg 2007
25.170
-8.268
113
Ne, to dvoje nima prav nobene povezave.
Bluzenje o nekih vibracijah pri placebu in mislih je samo bluzenje
 

MikiVeliki

Pripravnik
7. sep 2020
40
22
8
Mislite, da bi hrvaska prisla do finala svetovnega prvenstva v nogometu, ce ne bi verjeli in pisali o putu do finala. Se spomnim, da je taksno pisanje in verjetje marsikomu slo v nos. Ampak tako deluje placebo efekt. Ce ne verjames vase nimas sans prit niti naslednji krog kaj sele finale. Namesto da se zgledujete in ucite v praksi, kako deluje placebo in kvantna fizika. Slovenija kolesarska velesila. To je samoumevno. Roglic prvi rumena majca, Pogacar drugi, bela majca. Mezgec najboljsi v sprintu vceraj in stopnicke. Dvojne zmage. Verjemite.
 

jest5

Guru
18. avg 2007
25.170
-8.268
113
In potem pridejo do povezav v tem stilu:

pchart1.jpg
 

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Saj tak je. Moraš si res trdno želet priti na vrh, samo kaj ko je na vrhu vse posrano od ovac ...
 

MikiVeliki

Pripravnik
7. sep 2020
40
22
8
Danes je izsel clanek na rtvslo o skrivnosti uspeha slovenskih kolesarjev. Komentatorji pod clankom mislijo, da je za slovenski uspeh kriva kranjska klobasa, ocvirki, zganci ali prazen krompir. Nihce niti ne pomisli ne, kako nasa stvarnost in simulacija zivljenja v bistvu deluje. Mislite, da se kdo ukvarja s kvantno fiziko, ko misli na kolesarjenje ali sport. Ali pa ko popije placebo zdravilo.

Vse se je zacelo z verovanjem v uspeh. najprej Roglic, ko so mu povedali, da so njegova pljuca izredna, da so nekaj vec od ostalih. Verjetje vase je kljucnega pomena in pomaga pri kvantni fiziki. Nato so slovenci kot opazovalci vedno bolj verjeli, da se da. Da slovenci lahko pridejo v sam vrh. Za njim je prisel Pogacar, ki je celo zmagal etapo pred Roglicem. Zgodili sta se dve dvojni zmagi roglica in pogacarja. Zdaj sta v skupnem sestevku prvi in drugi. Slovenci kot opazovalci kvantne realnosti so zaceli se bolj verjeti v uspeh slovenskega kolesarstva. Govorili so o slovenskem prvenstvu na tour de france kjer se tuji kolesarji vozijo samo tako za zraven. Nato cez nekaj dni pa pride tretji slovenski kolesar, ki je bil najhitrejsi v sprintu in dosegel drugo mesto. Slovenija kolesarska velesila. Ker to vemo in verjamemo. Zdaj je to samoumevno zarad verovanja in prepricanja. Tako deluje placebo in kvantna fizika.

 
Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.170
-8.268
113
Sedaj še čakamo, da Roglič v popolnosti izkoristi kvantno fiziko in kvantno tunelira iz starta na cilj.
 

MikiVeliki

Pripravnik
7. sep 2020
40
22
8
Ce pogledate, je mnenje o vplivu kvantne fizike na slovensko kolesarstvo napisano zjutraj. Torej pred tekmo. Potem pa na tekmi se tretja dvojna zmaga slovencev. Za povprecnega slovesnkega komentatorja pod novico je za uspeh kriva kranjska klobasa, zganci, potica in druge slovenske jedi. Ce pa razmisljas malo drugace, izven box, malo po svoje, je seveda na prvi pogled zelo nenavadno. Ampak ce se poglobite kako deluje kvantna fizika in opazovalec na materijo, potem veste da je vse to mogoce. Zato ker je kvantna zavest prepletena in vse je v bistvo povezano v eno celoto. Da bi lazje razumeli, med vami in kolesarji ni razdvojenosti. Ker je kvantna realnost povezana in prepletena med sabo. Vse kar obstaja je ena celota. Nas cloveski cut je program, ki je nepopolen in ne zazna vsega. Zato se vse da vplivat na kvantno realnost. Nikola Tesla je povedal, ko bo znanost zacela odkrivat nevidne stvari bo napredovala bolj kot v vsej svoji zgodovini.