Šiptarsko izkoriščevanje Slovenije

jello

Guru
22. sep 2008
10.977
4.235
113
Jaz te sam ne razumem kak incident je bil? Kaj je bil incident? A so ti kaj rekli? A si jih razumel?

Pa sem dosti v kranju in vem o cem govoris ampak kaj je bil incident? Jaz ce grem tja pa tud ce vsi albansko govorijo mi se nikoli nihce nic ni rekel, ce pa bi mi ga pa itak ne bi razumel kaj hoce od mene.
Zataknjen v času nula nula. Pred stotimi leti je imel enkrat skoraj konflikt s šiptarji. Da je stvar še hujša šiptarji tega sploh niso vedeli.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jest5 in Gatto

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.257
5.330
113
  • Haha
Reactions: jest5

jello

Guru
22. sep 2008
10.977
4.235
113
V strogem centru NM jih ni. Tam je tržnica, pet kafičev, občina in gledališče, skratka, nič zate. So pa v vseh šoping centrih in okrog njih. V nobenem primeru pa ti (tako kot šiptarji v kranju) nič nočejo. No, razen če ti slučajno skoraj. Kot tebi.

• Haha
Reactions: Gatto

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.585
6.365
113
Šiptarji zavzeli NZS...

Sploh da mahaš z zastavo UCK (obeležje teroristične organizacije za vse nevedne), moraš biti res malo poseben

Pogoreli na celi črti - tako NZS, varnostna služba in predvsem SLOVENSKA policija ki je, namesto da bi dosledno izvajala tisto kar je bilo najavljeno, spustila hlače in pustila da so ljudje nosili na stadion, kar je bilo prepovedano.

Poleg tega so po tekmi več ur (globoko čez polnoč viseli na hupah) in krožili po Bežigrajskih ulicah, kje so bili takrat policaji ?

• Všeč mi je
Reactions: tgrzan

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.840
301
83
Največja slovenska vas
Grozno je bilo! Tukaj je za dodati se MOL, okoli stadiona parkirana vozila po pločniku, zelenici,... nobenega na spregled, da bi kakšen € kapnil v mestno blagajno.

Da pa so pustili varnostniki (policaji) zastave Kosova, Albanije in UCK, medtem ko so mami z otrokom vzeli plastenko vode, je pa absurdno in žalostno.

Videl veliko tekem reprezentance v Stožicah in po Evropi, ampak ta je bila zadnja zame pod tem vodstvom NZS.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.585
6.365
113

NZS​

"Strogo izvajanje prepovedi vnosa obeležij Kosova bi lahko povzročilo konflikte"

vici se pišejo kar sami !

V sosednji temi Janja Sluga (Svoboda) sanja o integraciji romski in albanskih otrok

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.840
301
83
Največja slovenska vas
Slovenci smo parkirali pri Žalah, Soči,... visokocenovna vozila povečini s tujimi registrskimi (At, It, De) pa povsod kjer jim je padlo v bližini stadiona. Na poti nazaj ni imeli niti en kazni za brisalcem.

jello

Guru
22. sep 2008
10.977
4.235
113
Grozno je bilo! Tukaj je za dodati se MOL, okoli stadiona parkirana vozila po pločniku, zelenici,... nobenega na spregled, da bi kakšen € kapnil v mestno blagajno.

Da pa so pustili varnostniki (policaji) zastave Kosova, Albanije in UCK, medtem ko so mami z otrokom vzeli plastenko vode, je pa absurdno in žalostno.

Videl veliko tekem reprezentance v Stožicah in po Evropi, ampak ta je bila zadnja zame pod tem vodstvom NZS.
Pobiranje zastav je bilo malo po trenutnem navdihu. Pred vhodom je bila škatla z "napačnimi" zastavmi in navijaškimi rekviziti polna, na tribunah pa jih tudi ni manjkalo.

Kot je rekel Kek, težka domača tekma v gosteh. Jebeš audije na zelenicah in troblje do polnoči, raje se vprašaj zakaj jih je bilo na štadionu 3x več kot nas.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.840
301
83
Največja slovenska vas
Na stadionu jih je bilo več, ker NZS ne zna personalizirati vstopnic (EMŠO ipd), ker s(m)o Slovenci ob športnikih, ko te dosegajo rezultate in so Kosovarji kupovali karte, takoj ko so sle v prodajo. To pa ne opravičuje mahanja z zastavami vojaške organizacije (UÇK) in izvajanje selektivne kontrole, kakor tudi ne kršenja zakonov v državi, kamor so prišli na gostovanje.