Servis

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.451
5.922
113
ali se menjava olja prvi novem avtu npr. na 15kkm čeprav je interval na 30kkm (in ga narediš pri serviserju pod "kozolcem") kje v avtu vidi ali ne?
Če avto menjaš na 4 leta....potem se ne vidi...

Če vsak avto zvoziš do konca potem ti bodo pa hidravličji dročniki in posledično odmične hvaležni......pozdravčkom se pridružujejo tudi ojnični ležaji....in pa ketna na ventilih če jo imaš...

Saje so fin šmirgelpapir....

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.598
8.733
113
KSZ
VW passat 2.0 TDI prvi servis pri 23kkm - avto je sam javil da je cas za servis.

torej menjali so olje, čep karterja neke vijake na tapeti ter dolili hladilno tekočino.

cena: 276 + ddv oz 337 eur.

na racunu pise da je naslednji servis cez 30kkm oz cez dve leti ampak ce se ne motim bo spet sam pojamral da hoce na servis.

AUTODELTA LJ
Mene je ob prevzemu vprašal, ali želim fiksni interval na 15k ali na 30. Pa sem ga butasto gledal, v smislu, kaj ni samo ene možnosti? Pa je reke, olje je longlife in firme se odločajo za 30kkm, ker po 120kkm tako gre avto v prodajo... Sem mu rekel, veš kaj, jaz bom pa probal če ta VW spravi skupaj še kaj več kot 200k. Itak mi na pamet ne pade da bi imel olje več kot 15k (raje še manj).