Se bo mogoče končno kaj premaknilo? 125ccm z B kategorijo

sad

Guru
24. avg 2007
21.865
10.484
113
Hehe.
Odvisno, imam kolege, ko so žene čisto ok glede motorja. Res pa so šli na motor večinoma, ko so otroci postali najstniki.
En kolega je pa žal zadel srečko in ko žena samo sliši besedo motor, all hell breaks lose. Tak da je brez motorja.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.105
6.120
113
Mah, ne, saj ni drame. :)
Mi je jasno, da je bila presenečena, da jaz že "na polno" vadim, ona pa o tem sploh nič ne ve.

CPP so mi načeloma jasni do točke, ko pridemo do specifično motoričnih sklopov.
S katerim prstom pritisneš na zavoro, kakšen prenos ima motor na sliki (zakaj za vraga je to potrebno vedeti?), koliko preko zadnjega dela motorja sme segati tovor ...

Ne vem. Moram najprej poklicati zdravnico, kaj mi bo napisala na potrdilo.

Ni veriga, kardan ali jermen.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.980
72
48
45
www.citroenar.com
Pol recimo da ta naprava ne meri točno ..ampak vseeno bo izmerila Zip-a 25 ki gre 89 :) ... lastnik se bo pritožil na meritev, ker je sumljiva. In mu bo odrejen izredni tehnični, pospremljen bo na prvo enoto pregledov, kjer bodo na valjih izmerili 86 :) V vsakem primeru bo Zip prehiter :)

• Všeč mi je
Reactions: Zgaga

guardy

Guru
3. avg 2007
8.560
1.144
113
Obišči stran
Pol recimo da ta naprava ne meri točno ..ampak vseeno bo izmerila Zip-a 25 ki gre 89 :) ... lastnik se bo pritožil na meritev, ker je sumljiva. In mu bo odrejen izredni tehnični, pospremljen bo na prvo enoto pregledov, kjer bodo na valjih izmerili 86 :) V vsakem primeru bo Zip prehiter :)

Pri nas je problem, ker so vsi bolj papeški od papeža. Problem je, ker policija ima to napravo in preveri na terenu, ni pa problem, da ima mulc skiro ali pa motor, ki po zakonu mora it max 25, gre pa 100....