Samsung A55

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
389
17
18
Kopivnik
Zdravo

Omenjeni telefon je javil oziroma javlja napako na USB vratih - jamra glede možnosti tujkov v priključku ali vlage.
Da je hudič še večji, se je baterija spraznila. Ko priključiš polnilec - različni polnilci in različni kabli - se na zaslonu prikaže opozorilo v obliki kapljice ter napis, da naj telefon izklopim iz polnilca in počistim/posušim priključek.
A je imel kdo tak problem in ve za rešitev - saj najbrž bo servis rešil.

LP Boris

serviser!

Fizikalc
21. jun 2021
305
48
28
Zdravo

Omenjeni telefon je javil oziroma javlja napako na USB vratih - jamra glede možnosti tujkov v priključku ali vlage.
Da je hudič še večji, se je baterija spraznila. Ko priključiš polnilec - različni polnilci in različni kabli - se na zaslonu prikaže opozorilo v obliki kapljice ter napis, da naj telefon izklopim iz polnilca in počistim/posušim priključek.
A je imel kdo tak problem in ve za rešitev - saj najbrž bo servis rešil.

LP Boris
Se zna zgoditi da bo potrebno menjati port. Drugače scisti in spihaj

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
389
17
18
Kopivnik
Pihal, tresel, pobrisal, alkoholiziral (na servisu)... Pa nič. Pol pa rečejo, da bodo rabli 14 dni za popravilo. Ma adijo pamet. Zato sem mislil, da ima kdo še kakega asa v rokavu.

• Haha
Reactions: Borg

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.759
4.743
113
Včasih traja par ur pa se uredi. Meni to na s24 vsake toliko piše, ko sem kje v bližini vode pa kakšna kapljica prileti notri.

Borg

Fizikalc
25. jun 2020
502
-571
28
Pihal, tresel, pobrisal, alkoholiziral (na servisu)... Pa nič. Pol pa rečejo, da bodo rabli 14 dni za popravilo. Ma adijo pamet. Zato sem mislil, da ima kdo še kakega asa v rokavu.
Ne vem kakšnega asa v rokavu bi še rad. Poleg tega da praviš da si že bil na servisu ne vem kaj ti ni jasno. Dobil si nekaj koristnih nasvetov kar lahko dobiš preko forumu ostalo je servis. Če ti ni všeč čakalna doba, kar so ti ponudili na servisu, verjetno menjava "porta" (naročilo, dopusti...) si kupi nov telefon pa ti ne bo potrebno jokat preko forumov.