Lahko direkten link na podatke prosim? Za katero leto so?FBI crime statistics
Lahko direkten link na podatke prosim? Za katero leto so?FBI crime statistics
So bili kar prizanesljivi, v izboru je bil še tonin v blatu, tonin na hoverboardu, tonin piškadent in tonin pri sveti birmi.Tisto, ko moraš vedno skrbeti, da izbereš najbolj čudno fotografijo nekoga, s katerim se politično ne strinjaš.
Poglej priponko 108540
Lahko direkten link na podatke prosim? Za katero leto so?
Hvala za prijaznost, ampak sem in ne najdem. Zato vprašam.
Se pravi nimaš vira in ne veš za katero leto so podatki. Ok.Bolj se potrudi pa bo. Če ne drugega, ti lahko tudi AI pomaga. Srečno.
Ne najde. Te zanima odgovor?Bolj se potrudi pa bo. Če ne drugega, ti lahko tudi AI pomaga. Srečno.
Zakajže? Odgovora, razen norčevanja in zmerjanja, s tvoje strani ni, in to je to. Dovolj da zaključimo.Ne, hvala. Lahko pa nalepiš link do uradne ZDA statistike (pri njih to vodi FBI), ki demantira moje navedbe pa se bom instant posul s pepelom.
Se strinjam. Je dovolj, da zaključimo saj ne zmoreš ovreči mojih trditev. Če bi jih lahko, bi jih že ter mi zaprl usta tako pa zgolj nabijaš poste.
Si ti res malo poseben, ali se samo delaš? Lepo z dokazi imaš ovržen mit, pa še kar nabijaš.Torej še vedno nič od uradne FBI statistike? Škoda. Šibam zdaj pa se beremo jutri. Upam, da ti jo do takrat uspe najti.
Evo dokazi za gospoda ki misli da je beli vitez oz. ima kompleks mati tereze...Si ti res malo poseben, ali se samo delaš? Lepo z dokazi imaš ovržen mit, pa še kar nabijaš.
Aretirani, ne obsojeni. Si prebral gornji link o mitu?Evo dokazi za gospoda ki misli da je beli vitez oz. ima kompleks mati tereze...
Malo poglej, KATERA kriminalna dejanja storijo rase in nehaj igrat butla
https://ojjdp.ojp.gov/statistical-briefing-book/crime/faqs/ucr_table_2
Black Americans are about 13–14% of the U.S. population. The overrepresentation is largest for murder, robbery, and weapons; smaller for overall arrests and much smaller for DUI.
Poglej priponko 108579
Seveda, potem ti sklepaš, da uradno pripeto poročilo ne drži. Saj lahko zagovarjaš, iščeš opravičila, ampak je zanimivo, da večina ljudi vseh ras nima težav. Tisti, ki pa jh imajo, so pa x krat predstavniki ene - tiste, ki je idejna zasnova tvojega viteštva.Aretirani, ne obsojeni. Si prebral gornji link o mitu?