Paraziti za moj denar. Kdo to podpira?
Paraziti za moj denar. Kdo to podpira?
Tako ali drugače tudi vsi ki gledajo,.... je zgleda tud kar precej desnih vmesParaziti za moj denar. Kdo to podpira?
ti naprimerParaziti za moj denar. Kdo to podpira?
Prisilno! Ti pa z nadušenjem, da lahko gledaš Maršcela.ti naprimer
Z navdušenjem gledam sam tebe, ko ti gre bela pena na usta.Prisilno! Ti pa z nadušenjem, da lahko gledaš Maršcela.
Je v ozadju zamenjava zunanje dopisniske ekipe oz osebe v doglednem casu? Vodja zunanjepoliticne redakcije je degrafacija za njo.Tanja se vrača?
![]()
Se Tanja Fajon vrača na RTV? | 24ur.com
Zunanja ministrica v odhajanju Tanja Fajon naj bi se zanimala za novo službo. Kot poroča Delo, naj bi se nekdanja novinarka RTV Slovenija želela vrniti na svoje staro delovno mesto. Vrnila naj bi se na tretji program Radia Slovenija ARS, kjer je sicer delala pred funkcijo evropske poslanke v...www.24ur.com
Ej "trust me bro vse ok" je reku uni ku je vidu črnega boga.Sami privilegiji,... Služba v mirovanju na rtv. Kdaj so uspeli v zakone, akte in ves ostali balast, zase vnesti toliko bonitet napram navadnim smrtnikom?
Vreme? 3x3?Tanja se vrača?
![]()
Se Tanja Fajon vrača na RTV? | 24ur.com
Zunanja ministrica v odhajanju Tanja Fajon naj bi se zanimala za novo službo. Kot poroča Delo, naj bi se nekdanja novinarka RTV Slovenija želela vrniti na svoje staro delovno mesto. Vrnila naj bi se na tretji program Radia Slovenija ARS, kjer je sicer delala pred funkcijo evropske poslanke v...www.24ur.com
Jaz bi ji dal zunanjo politiko. Pa naj pride delat intervju na Izraelsko veleposlaništvo!Vreme? 3x3?

infantilni tv kvizi kot so kot je Besedolov/Vem/Inkognito...Vreme? 3x3?