Tudi če bo potrebno. Ampak zaenkrat za njo ne plačujemo položnic in nam dol visi za njo. Opa, zaenkrat!Kaj to imaš v mislih novo24? Saj veš Madžari, pa te fore.

Tudi če bo potrebno. Ampak zaenkrat za njo ne plačujemo položnic in nam dol visi za njo. Opa, zaenkrat!Kaj to imaš v mislih novo24? Saj veš Madžari, pa te fore.

Se nisi nič oglašal, tako, da ne verjamem.Tudi če bo potrebno.
Zato, ker je to zakonska obveza države in se za to ne podpisuje extra pogodba. Kapiš?Zakaj torej rtv ni podpisala pogodbe o namenski porabi sredstev za manjšine in čemu takšna podpora diskriminaciji manjšin iz strani nekaj posameznikov tukaj?
A ni šlo tukaj za dodatna sredstva?Zato, ker je to zakonska obveza države in se za to ne podpisuje extra pogodba. Kapiš?
Ne. Šlo je za sredstva, ki bi jih morala država nakazati po zakonu in jih še ni.A ni šlo tukaj za dodatna sredstva?
Lažeš! Zakaj Holob ni tega nakazal?Ne. Šlo je za sredstva, ki bi jih morala država nakazati po zakonu in jih še ni.
Kaj je Holobist vse ok na podstrešju? O RTV se pogovarjamo, če si pozabil!Lažeš! Zakaj Holob ni tega nakazal?
Stanovanje vsem, ne samo trobilom!
Kaj je bil pogoj za nakazilo? Poročilo na tri mesece o izvajanju in namenski porabi. In zakaj direktor STA poročil ni želel oddajati?Ne. Šlo je za sredstva, ki bi jih morala država nakazati po zakonu in jih še ni.
se pravi tebi je čisto ok da ima rtv 2k + zaposlenih ?Saj vemo, da ne gre za denar. Pač, ker vlada ne more drugače vplivati na RTV, si je pač domislila podlo taktiko z denarjem. Tipično za desničarje.
Ne mi ni. Ravno tako mi ni vseeno, kako fino se JJ spravlja na njo oz. na vse, ki mu niso po godu. Ampak bo že. Počasi pride jesen, referendumi itd..se pravi tebi je čisto ok da ima rtv 2k + zaposlenih ?
se pravi ni ti, veš da jih je preveč, samo ko nekdo reče da jih je preveč je pa vseeno fašizem ker ni naš?Ne mi ni. Ravno tako mi ni vseeno, kako fino se JJ spravlja na njo oz. na vse, ki mu niso po godu. Ampak bo že. Počasi pride jesen, referendumi itd..
Dobro si obveščen, na podstrešju ni vse OK, nisem imel denarja prej, sedaj pa bom naredil še eno mansardno stanovanje. S svojim denarjem! Da me boste levuharji lahko obdavčili in še več stanovanj takim kot ti potalali!Kaj je Holobist vse ok na podstrešju? O RTV se pogovarjamo, če si pozabil!