Bod vesel, da se ga ne pozabi.Ah maš spet preganjavice bizi. Janšo omenjaš večkrat kot jaz golobčka.
Sedaj bo Janša kar sam sebe intervjuval. Bo vsaj vedno dobil prava vprašanja.![]()
To da so tam lagali in zavajali pa je vseeno?Po 30-ih letih Utripa in 40-ih Zrcala tedna se je programski svet odločil, da omenjene oddaje prestavi na 2. program. Bravo kreteni, tako se uničuje gledanost.
Koliko so je spremenil utrip v vsem tem času!!Po 30-ih letih Utripa in 40-ih Zrcala tedna se je programski svet odločil, da omenjene oddaje prestavi na 2. program. Bravo kreteni, tako se uničuje gledanost.
Še vedno lahko gledaš.Po 30-ih letih Utripa in 40-ih Zrcala tedna se je programski svet odločil, da omenjene oddaje prestavi na 2. program. Bravo kreteni, tako se uničuje gledanost.
Ne glumi majmu.... Kdo bo v soboto v prime timu dal na 2.?Zakaj? Saj ce imas 1., imas tudi 2.
mogoče je čas da si nabaviš tv z daljincem.Ne glumi majmu.... Kdo bo v soboto v prime timu dal na 2.?
Tisti, ki je sposoben kritično spremljati tematiko, ki jo pokriva utrip.Ne glumi majmu.... Kdo bo v soboto v prime timu dal na 2.?
Napisal sem doktorji ZNANOSTI. Jambrekovi doktorji ne štejejo.![]()
tist k bo tel ghledat omeneno oddajo...sicer pa velka večina nas ma zamik programa, tko da se bo to lahk gledalo tud v ponedeljek po službi al pa v nedeljo po mašiNe glumi majmu.... Kdo bo v soboto v prime timu dal na 2.?
Omenjeni "znameniti luterantski pastor" Martin je bil sicer deklariran nacist, antikomunist, antidemokrat in antisemit.Gobec se je tudi poslovila, včeraj je bila zadnja oddaja Politično.
![]()
Tanja Gobec zadnjič v oddaji Politično: poslovila se je s pomenljivim citatom
Znameniti citat, ki ga je prebrala v slovo, so pozneje poimenovali smrtonosna brezbrižnost.www.slovenskenovice.si
![]()
»Smrtonosna brezbrižnost so temu kasneje rekli. Dokler se ne zgodi meni, me ne zanima.