Revolut bančni račun

jezek

Guru
24. jul 2008
5.486
2.379
113
Ksz, danes zelel placat z revoluta 200e enmu fizikalcu akontacijo smucarije v BiH, pa bi bilo 30e provizije!? Potem sem placal prek Otp, pa je bilo 12,5. Pa se to se mi zdi vec kot po ceniku. Kaj sem zajebal?

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.562
5.099
113
Ksz, danes zelel placat z revoluta 200e enmu fizikalcu akontacijo smucarije v BiH, pa bi bilo 30e provizije!? Potem sem placal prek Otp, pa je bilo 12,5. Pa se to se mi zdi vec kot po ceniku. Kaj sem zajebal?
meni je zadnja leta večina fizikalcev v bosni želela plačilo preko appa postcash . Je pa res da niso bili stari prdci.

malo sem sicer najprej cvikal če bo kakšna wester union scam, ampak na začetku ni bil, potem sem pa nekako razumel da jim je to običajno.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
17.003
4.663
113
Ma bosna ima neka svoja pravila zaradi korupocije in pri vsakem nakazilu iz tujine poberejo njihove banke provizijo, ker morajo vsakič preverjat izvor denarja ipd. Skratka vprašanje če bo človek sploh dobil tistih 200eur ampak na koncu še par 10 EUR manj (si dal pri OTP deljene stroške nakazila). Tako da western union in podobni sistemi so za bosno še najcenejši, pa še tam komplicirajo če je znesek višji in ustrezno zaračunajo.