Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Meni so res fascinantni tile naši bankirji. Očitno so nekako prišli na idejo, da bodo s tem ko otežijo in podražijo prenos sredstev na Revolut uporabnike prepričali da tega ne bodo uporabljali in bodo namesto tega raje uporabljali njihove precenjene storitve.
Kar bomo v resnici naredili:
Uporabo slo bank zmanjšali na minimum
Denar prenesli prek UPN ja v čim večjih zneskih da bo čim manj provizij
Ob prvi priložnosti banki pokazali sredinca in na neobanke prenesli še plače in vse kar mamo.
Meni so res fascinantni tile naši bankirji. Očitno so nekako prišli na idejo, da bodo s tem ko otežijo in podražijo prenos sredstev na Revolut uporabnike prepričali da tega ne bodo uporabljali in bodo namesto tega raje uporabljali njihove precenjene storitve.
Kar bomo v resnici naredili:
Uporabo slo bank zmanjšali na minimum
Denar prenesli prek UPN ja v čim večjih zneskih da bo čim manj provizij
Ob prvi priložnosti banki pokazali sredinca in na neobanke prenesli še plače in vse kar mamo.
To je res debilana. Stare mame itak ne uporabljajo neobank, nimajo nič od njih, mladi pa so/smo našli obvod. Jaz sem nekaj časa pošiljal SEPA enkrat mesečno, potem pa pred skoraj letom: adijo NLB. Očitno nas je premalo, ali pa so ljudje sužnji navad. Če bi odteklo več 100M evrov h konkurenci, bi se verjetno usrali. Ali štejejo samo krediti? Kaj pa pritožba ZPS na banko Slovenije? Ta namenoma zavlačuje, ali so samo tako nesposobni in ne znajo odločit? Res smo ena banana od države. https://www.zps.si/novice/bancna-na...dni-kasneje-se-vedno-brez-odgovora-2025-10-10
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.