Revolut bančni račun

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.550
1.076
113
Zaklenjen članek.
IMG_0026.jpg

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.580
2.142
113
Meni so res fascinantni tile naši bankirji. Očitno so nekako prišli na idejo, da bodo s tem ko otežijo in podražijo prenos sredstev na Revolut uporabnike prepričali da tega ne bodo uporabljali in bodo namesto tega raje uporabljali njihove precenjene storitve.

Kar bomo v resnici naredili:
  • Uporabo slo bank zmanjšali na minimum
  • Denar prenesli prek UPN ja v čim večjih zneskih da bo čim manj provizij
  • Ob prvi priložnosti banki pokazali sredinca in na neobanke prenesli še plače in vse kar mamo.
  • Zaprli račune
Butli!

Izzi

Pripravnik
7. jan 2021
45
31
18
Meni so res fascinantni tile naši bankirji. Očitno so nekako prišli na idejo, da bodo s tem ko otežijo in podražijo prenos sredstev na Revolut uporabnike prepričali da tega ne bodo uporabljali in bodo namesto tega raje uporabljali njihove precenjene storitve.

Kar bomo v resnici naredili:
  • Uporabo slo bank zmanjšali na minimum
  • Denar prenesli prek UPN ja v čim večjih zneskih da bo čim manj provizij
  • Ob prvi priložnosti banki pokazali sredinca in na neobanke prenesli še plače in vse kar mamo.
  • Zaprli račune
Butli!

To je res debilana. Stare mame itak ne uporabljajo neobank, nimajo nič od njih, mladi pa so/smo našli obvod. Jaz sem nekaj časa pošiljal SEPA enkrat mesečno, potem pa pred skoraj letom: adijo NLB. Očitno nas je premalo, ali pa so ljudje sužnji navad. Če bi odteklo več 100M evrov h konkurenci, bi se verjetno usrali. Ali štejejo samo krediti? Kaj pa pritožba ZPS na banko Slovenije? Ta namenoma zavlačuje, ali so samo tako nesposobni in ne znajo odločit? Res smo ena banana od države. https://www.zps.si/novice/bancna-na...dni-kasneje-se-vedno-brez-odgovora-2025-10-10