Ultra ima 2%Revolut ima od danes v Sloveniji pravi varčevalni račun. Na Metalu so obresti 1,5% brez vezave.
Glede na precej visoko naročnino, a uspeš pokoristiti stvari v paketu?Ultra ima 2%
Ne, ne uspem. Niti nimam Ultra zaradi tega. Meni zelo koristijo v prvi meri brezplačni vstopi v letališke salone. To rabim vsak 2x mesečno, pogosto še večkrat. Nato zavarovanje. 2x sem koristil zaradi zamude leta, 1x cancelation without any reason… NordVPN in Financial Times, pa ETF kupujem, ker ni provizije. Čeprav nad ETF sem obupal, ker je potem full dela pri prodaji zaradi poročanja na Furs.Glede na precej visoko naročnino, a uspeš pokoristiti stvari v paketu?
Se mi namreč en dopozit izteka in moram nekam premakniti. Trenutno najvišjo ponudbo na depozit pa oglašuje intesa sanpaolo z 2,5%, kjer pa sem vezan...
Ampak od tega plačaš 25% davka. Če se bo obresti nabiralo za več kot 30 evrov. Pa tudi če ne, moraš na FURS poslat obračun obresti.Na Flexibile funds je 1,20%, kjer je omejeno na 22k eur. Koliko je pri Savings omejeno?
Flexible ni omejen. 22k je zavarovano. Obresti so pa na vse obresti, ker gre za MM sklad, ne za depozit.Na Flexibile funds je 1,20%, kjer je omejeno na 22k eur. Koliko je pri Savings omejeno?
Imam pri Vzajemni od septembra naprej pa Generali. Ampak to zato, ker imamo to kolektivno v firmi urejeno, drugače ne bi imel. Drugače pa od leta 2018 se mi še ni zgodilo, da kje revolution ne bi delal, ali pa, da bi imel kakšno težavo. Enkrat se mi je zgodilo, da sem izgubil telefon in sem moral kupiti novega. Restore iz iClauda, par verifikacij in Revoliut dela. Slovenske banke pa klicat, pa valda zvečer rasen NLB nihče ne dela, ipd.Pa še imaš zraven tega kako "klasično" slovensko turistično zavarovanje?
Vidim, da si veliko naokoli...