Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne vidim, da bi OT povedal vse, ker je tukaj mogoče razumeti dva povsem nasprotna vidika.
Ali si uporabnik, ali pa razvijaš aplikacijo in hočeš narediti avtentikacijo z integracijo enega od ponudnikov.
V prvem primeru bi dal prednost SI-PASS, ker za visoko raven zaupanja tako ali tako rabiš tudi pri rekono rabiš digitalno potrdilo ali novo osebno izkaznico.
Varianta je nova oseba izkaznica in sta oba podprta.
V primeru integracije bi bil SI-PASS bolj smiseln, ker imaš lahko s tem podprt tudi RECONO. Mogoče pa velja tudi obratno.
Sprašujem, ker sem bral, da majo eni grozne in zamudne težave preko mobitela, češ da se vedno rabijo prijaviti najprej prek app Rekono, šele nato v mobilni app. Za inštalacijo bo poskrbel bančni skrbnik.
To zafrkava ena stara verzija appa - tudi mene dva meseca, pa butli na suportu ne znajo rečt, da moraš odinštalirat in naložit na novo, ampak potem se začne veselje, ker te ima sistem pod staro prijavo in te ne spusti not, dokler na računalniku ne odjaviš stare (iste) naprave in se na novo prijaviš.
Drugače dostopaš z geslom ali pa prstni odtis/slika/...
Ah, jaz pa danes kolnem Rekono zaradi CEKR kartice... Ni šanse, da me spusti notri, da preverim in napolnim stanje. Pa dvigujem stopnjo zaupanja, pa ne vem kaj še, pa ne gre in ne gre... Na koncu "podležem" in si rečem, da bom vnesel svojo bančno kartico (da dvignem nivo na najvišjo stopnjo), pa nima možnosti izbora OTP banke... Svašta.
Jaz imam mensezdi osebno zdaj... Tudi nimam bancne, ko jih smirgla. Tak nivo, kot se tale rekono gre, jim sigurno ne dam nic od banke. Generali tudi hoce rekono. Naj se slikajo nekam...
Pol oni meni o stopnji zaupanja, ce jaz njim niti lastne sence ne zaupam.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.