Prosim za pomoč pri testiranju aplikacije - e-Redovalnica

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.167
4
38
Maribor
Živjo vsi,

razvil sem Android aplikacijo e-Redovalnica in iščem beta testerje, ki mi bodo pomagali izpolniti zahtevo trgovine Google Play. Za popolno objavo namreč potrebujem 20 preizkuševalcev, ki bodo aplikacijo uporabljali 14 dni.

Kaj je "e-Redovalnica"?​

e-Redovalnica je zasnovana za pomoč šolarjem (osnovna in srednja šola), da:
  • enostavno spremljajo ocene pri različnih predmetih,
  • urejajo predmete in naloge,
  • imajo pregled nad roki za oddajo domačih nalog,
  • prejemajo opomnike za prihajajoče naloge,
  • izračunavajo povprečne ocene,
  • uporabljajo koledar in zapiske,
  • in še več v prihodnjih posodobitvah.
Moj cilj je ponuditi preprosto in učinkovito orodje, s katerim lahko učenci ostanejo organizirani in imajo pregled nad svojim akademskim življenjem.

Zakaj potrebujem vašo pomoč?​

Da bi lahko aplikacijo objavil v trgovini Play za širšo javnost, Google zahteva, da nove aplikacije, ki prihajajo iz osebnih računov, kot je moj, najprej preidejo v fazo zaprtega testiranja. To pomeni, da mora aplikacijo vsaj 14 dni neprekinjeno uporabljati vsaj 20 aktivnih preizkuševalcev. Vaša pomoč bi mi resnično pomagala, da aplikacijo čim prej objavim.

Kaj je naloga preizkuševalcev?​

1. Namestite aplikacijo preko zasebne povezave do trgovine Google Play (poslal vam jo bom).
  2. Uporabljajte aplikacijo v naslednjih 14 dneh. Ni nujno, da jo uporabljate intenzivno vsak dan, vendar bi bila redna interakcija super (npr. dodajanje nekaj fiktivnih predmetov/ocen, preverjanje funkcionalnosti).
  3. Pošljite povratne informacije (ni obvezno, a zelo cenjeno!): Sporočite mi, če naletite na kakšne napake, imate predloge za izboljšave ali pa preprosto delite svoje splošno mnenje o aplikaciji.

Kako se pridružiti?​

Če ste pripravljeni pomagati, prosim komentirajte spodaj ali mi pošljite zasebno sporočilo. Nato vam bom poslal povezavo za vključitev v testiranje v Google Play. Potrebujete Gmail račun, ki je povezan s trgovino Play na vaši Android napravi.

Najlepša hvala za razmislek! Vaša podpora mi veliko pomeni.

Lep pozdrav, Leon

p.s. Prilagam nekaj fotografij, ki jih že imam pripravljene za Play. So v angleškem jeziku, vendar če imate na telefonu privzeti jezik SLO, bi tudi aplikacija morala biti poslovenjena.

Priponke

• Image 7.jpg
    1 MB · Ogledi: 10
  • Image 6.jpg
    1,2 MB · Ogledi: 6
  • Image 4.jpg
    1,1 MB · Ogledi: 5
  • Image 5.jpg
    1 MB · Ogledi: 5
  • Image 3.jpg
    1,2 MB · Ogledi: 5
  • Image 2.jpg
    1,2 MB · Ogledi: 4
  • Image 1.jpg
    1 MB · Ogledi: 8

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.319
229
63
Kaka je prednost oz. v čem se razlikuje od eAsistenta, ki ga že uporablja praktično cela SLO?

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.413
7.805
113
Pri nas moramo za tole plačati... Je pa rudi res, da so samodejno notri. Ce se zgodi, da jih hocem videti, pa lahko enostavno zaprosim razrednika za izpis... Bom pa nalozila in se igrala, ce avtorju to pomaga. To res ni noben kunšt...