Priporočam (Party-ji)!

UMEK1605

Zelenc'
23. okt 2012
13
0
1
Za UMEKa v predprodaji le še nekaj vstopnic!

Februar je končno tu in le še nekaj dni nas loči od težko pričakovanega dogodka v Ambasadi Gavioli.
Ta je spet dokazala, da velja za fenomen na slovenski klubski sceni, saj se tam le redko zgodi, da plesišče ni polno in vzdušje vrhunsko.

Nekaj vstopnic še vedno na voljo na prodajnih mestih Eventim: www.eventim.si
Za zamudnike bo tudi poskrbljeno, saj smo nekaj vstopnic rezervirali in bodo tudi na dan dogodka na voljo pri vhodu.

Posebnost tokratnega partija bo 12-urno trajanje s 14 nastopajočimi na dveh plesiščih. Naš najuspešnejši DJ bo kot gostitelj nastopil na vrhuncu večera, družbo pa mu bodo delali domači in tuji prijatelji, mnogi od njih člani Fotrove izjemno uspešne založbe 1605.
Od 21.00 pa do 9.00 se bodo za DJ pultoma zvrstili: UMEK, Stefano Noferini, Mike Vale, Uto Karem, Olivier Giacomotto, Groovebox, Heartik, Siniša Tamamoviæ, Shark, Urban Jeram, Dataminions, Stanny Abram, Alex Ranerro in Urko.

Obiskovalce Ambasade bomo tudi presenetili z najavo naslednjega dogodka, ki se bo zgodil sredi maja, glavna senzacija pa bo gost, ki ga pri nas nismo videli že nekaj let in velja za enega najbolj energičnih legendarnih DJ-jev na svetu.

Več informacij najdete na uradnem Facebook dogodku



https://www.youtube.com/watch?v=suAMzZVHOZg
 

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
380
0
16
Kransterdam
Karte so že na varnem
cheer.gif
 

UMEK1605

Zelenc'
23. okt 2012
13
0
1
UMEK s prijatelji odnesel strop Ambasadi Gavioli

Umek pravi, da se Prešernu ne pokloni s sedenjem pred televizijo, temveč si naš največji pesnik zasluži vsaj 12-urni žur in točno to se je zgodilo v soboto v Ambasadi Gavioli.

Galerija utrinkov na povezavi: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152222017374626.1073741832.31992574625https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152222017374626.1073741832.31992574625[/B]

umekag20141.jpg


Uroš je na svoj tradicionalni osmofebruarski parti povabil še 13 svojih prijateljev - od domačih DJ-jev do tujih virtuozov in skupaj so na dveh plesiščih pokazali, zakaj Ambasada že več kot 18 let drži kultni status med klubi v regiji.
Da si zaslužijo biti na Umekovi založbi 1605, so na spodnjem plesišču dokazali Stefano Noferini, Uto Karem, Mike Vale in Umekovo zadnje odkritje Groovebox, medtem ko so si rejverji glave hladili na zgornjem mezzaninu, kjer je na vrhuncu večera Ambasadino ozvočenje na test postavil Francoz Olivier Giacomotto. Značilni zvok Umekove založbe je bil rdeča nit večera in Uroš je še enkrat dokazal, da za polno plesišče prepotenih teles ni treba vrteti radijskih hitov največjih svetovnih DJ-jev. S tehnično zahtevnim in izjemno dovršenim setom je dve uri udrihal po množici basov lačnih obiskovalcev in na koncu se je zdelo, da je 12 ur občutno premalo.

Organizator pa je že na vhodu poskrbel za glavno presenečenje večera, saj so najavili prihod enega in edinega - Carla Coxa v Slovenijo. Obiskovalcem so v zahvalo za zvestobo in podporo razdelili kupone za cenejše vstopnice. Velik Umekov prijatelj bo v Slovenijo prišel 17. maja, lokacija pa je zaenkrat še skrivnost.

Več o CARL COX & UMEK dogodku na tej povezavi: http://www.facebook.com/events/230522733738658http://www.facebook.com/events/230522733738658[/B]


umekag20142.jpg
 

wiz

Pripravnik
24. nov 2008
36
0
6
ILLEGAL presents: Digital Dungeon w TEDDY KILLERZ
Klub K4, Sobota / 19.04.2014 / 23:00h



Dungeon:
Teddy Killerz (OWSLA, Bad Taste /RU, UKR, UK)
Hose (Illegal)
Spade (Illegal)
Hedon (Illegal)


Low Theory:
Dot (ReadWriteMusic)
Pier (Roots in Session)
DubDiggerz (Bass Wars)


VJ Soaked

Že lep čas nista v svetu trših drum'n'bass ritmov posameznik ali skupina dvignila toliko prahu kot Medvedki Ubijalci. Tokrat bomo na lastne oči in ušesa videli, zakaj - v Kersnikovo klet prihajajo Teddy Killerz.
Paimon in Place 2b vzajemno izdajata glasbo od leta 2012 in njun zvok je že štrlel nad povprečjem izdaj tovrstne glasbe, ko ju je zapazil Skrillex in ju brž zvabil na svojo megalomansko OWSLA. Od takrat se Killerz bohotijo s produkcijsko kvaliteto in širino, medtem ko ostajajo zvesti zvoku bobenbasa, ki ga na stari celini izdajajo na založbah kot Bad Taste in Eatbrain. Podobno kot nek slovenski dvojec.
Illegal tako v svojem trinajstem letu nadaljuje tradicijo showcasa zvenečih imen, ki jih (stare sablje še pomnijo) pripeljejo na sončno stran Alp, preden prerastejo zmožnosti naše dežele. Ob tej priložnosti zahvala in slava vsem podpornikom nelegalne ekipe.
Illegal(c)

http://soundcloud.com/teddykillerz
http://www.facebook.com/illegalkru
http://soundcloud.com/pier_ris
http://soundcloud.com/dottt
http://soundcloud.com/dubdiggerz

Lokacija:
Klub K4, Ljubljana

Datum:
Sobota, 19.4.2014, ob 23h

Vstopnina:
Do 24h: 7€ / Po 24h: 9€
 

wiz

Pripravnik
24. nov 2008
36
0
6
Digital Dungeon with Amorphin [21.11.2014 / Klub Zoo (ex-KMŠ)]

Illegal novo sezono Digital Dungeonov na novi lokaciji začenja s prijateljskim obiskom iz soseščine.
Pridružil se nam bo Amorphin iz avstrijske ekipe Studio.tv, ki že nekaj let skrbi za primerno bobenbasovsko vzdušje v Beljaku.
Za vaša razvajena ušesa (in ostala čutila) bomo poleg Amorphina v kleti tudi tokrat skrbeli
Illegalci - Tsunami, Hedon in Spade, warm up DubDiggerz.




Dungeon:
AMORPHIN (Studio.tv /Aut)
Tsunami (Illegal)
Spade (Illegal)
Hedon (Illegal)
DubDiggerz (BassWarz)


Vstopnina 2€ pred polnočjo, 5€ po polnoči!



Pa še posebno presenečenje: z vstopnico za KURZSCHLUSS s Pendulumi bo vstopnina vso noč le 2 €!
Če vstopnice za KURZSCHLUSS še nimate, jo lahko po early bird ceni kupite tudi jutri v Dungeonu!


https://www.facebook.com/events/382641495233828/385620558269255

https://www.facebook.com/illegalkru
https://www.facebook.com/zootobacna
 

wiz

Pripravnik
24. nov 2008
36
0
6
Digital Dungeon with Pythius [16.05.2015 / Klub Zoo (ex-KMŠ)]


Če ste na kakem letošnjem Dungeonu ali katerem koli trdem DnB dogodku po svetu iz žepa potegnili telefon in pognali Shazam, prav gotovo veste, kdo je Pythius.
„Odkritje letošnjega leta“ je čisto prenežen izraz zanj. V svoji kratki karieri se je - podobno kot domača Telekinesis - povzpel v sam vrh temačnejših ritmov
lomljenega žanra, na založbo Blackout music legendarnih Black Sun Empire. Njegov debitantski EP Abandon je doživel predvajanja na prav vseh
omembe vrednih plesiščih in kot je navada, Illegal tolčemo po železu, ko še žari. 16. maja tako vabimo med zveri ZOO-ja, kjer ste lahko priča prihodnosti drum'n'bassa.



Pridruži se: https://www.facebook.com/events/1436189000025603/


Line up:
Pythius (Blackout / NL)
Hose (Illegal kru)
Spade (Illegal Kru)
Hedon (Illegal kru)
Illusius

Starost 18+
Cene vstopnic: do polnoči 5 € , po polnoči 8 €


https://www.facebook.com/illegalkru
https://www.facebook.com/zootobacna
 

wiz

Pripravnik
24. nov 2008
36
0
6
Illegal Kru predstavlja Digital Dungeon z L 33 [Channel Zero - 26.12.2016]




Po uspešno zaključeni jubilejni sezoni smo si vzeli nekaj časa in tako pripravili res udarno otvoritev nove: na Digital Dungeon prihaja bolgarski čudežni deček drum and bassa – L 33.
L 33 je eden od tistih mulcev, ki so si glasbo za svoje prve partije lahko sproducirali kar sami – 11 let namreč ustvarja glasbo, od tega kakšnih 7 let d'n'b. Star je le 22 let, zato so ti podatki še posebej impresivni. Mednarodno pozornost je sicer zbudil leta 2013, ko je na sloviti kompilaciji Andyja C-ja Nightlife 6 izdal komad Discrete, kasneje pa je to sodelovanje botrovalo tudi izdaji njegovega prvenca pri založbi Program, mlajši sestri legendarne RAM Records. Če se na sceni pojaviš v družbi najbolj vplivnih, bo le malo vrat ostalo zaprtih.
Njegove izdaje boste našli pri založbah Program (RAM), Blackout music, Rise audio, Titan, Citrus in Avantgarde, Eatbrain pa je njegova glasbena družina.
Letos je pri Eatbrainu izdal Karate EP, za katerega pravi, da si je želel ustvariti album, ki bo plesen od začetka do konca – po vzoru Eat the Rich Novozelandcev State of Mind. Mi mislimo, da mu je uspelo.
Njegovo ime izhaja iz nicka, ki ga je uporabljal pri igranju računalniških iger. In če ga želite res razjeziti, ga zapišite brez presledka pred 33.
Telekinesis, slovenskih prvakov temačnega d'n'b, ni treba posebej predstavljati. Prav pred kratkim sta pri založbi Blackout izdala New World Order, najbrž njun najbolj dodelan album do zdaj.
Za Illegalno podporo bodo poskrbeli starosta Hose, povratnik Parano.id in čvekavi Spade.

Vstopnina:

Z rezervacijo: 6€ (omejeno število)
Rezervacije sprejemamo na e-naslov: illegal.kru@gmail.com
in na Illegal Kru page inbox:
https://www.facebook.com/illegalkru

Na dan dogodka: 8€


-> https://www.facebook.com/events/1212931988775801/
 

wiz

Pripravnik
24. nov 2008
36
0
6
The Coalition with Cyantific & Jade [24.03. / Metelkova]





Če združijo moči Bass Fighters, Illegal kru, Intensity Musik in Vibe Department Official, štiri izmed najmočnejših slovenskih drum and bass ekip, in povabijo v goste predstavnike trenutno najaktivnejših d'n'b založb Eatbrain in Viper Recordings, si brez pretiravanja lahko obetamo dogodek leta basovsko najtežjega žanra.

Cyantific (Viper, UK)
Jon Stanley ali po domače Cyanfitic je pred desetletjem prejel nagrado Best Newcomer DJ ikoničnega BBC 1Xtra. V tem obdobju je nakapljal za manjši ocean izdaj na večini založb, ki predstavljajo cilje vseh nadobudnih producentov, od londonsko električnega Hospitala do vso noč bedečega RAM-a. Svoj dom je konec leta 2014 našel na Viper recordings, kjer je s solo izdajami in remixi večkrat kraljeval londonskim lestvicam, medtem pa plesiščem po celem svetu predstavljal svoje sposobnosti za mešalno mizo.

Jade (Eatbrain, HU)
Simon Gabor, bolj znan kot Jade, spada med pionirje neurofunka. Po izdajah na BSE, Moving Shadow in Citrus v začetku kariere se je leta 2011 odločil za naslednji korak proti svetovni dominaciji. Rodil se je Eatbrain, založba, ki po zgolj petih letih stoji na isti stopnici kot velikani žanra, založba, ki je svetu predočila marsikatero mlado ime neura (vključno z domačimi Telekinesis) in ki konsistentno kaže razvoj in rast omiljene glasbe.

Telekinesis (Eatbrain, Blackout, SI)
Telekinesis sta slovenska prvaka temačnega drum and bassa. Uigrani tandem Markoman in Smooth že dolgo skrbi za plesišča po največjih klubih in festivalih v tujini in tokrat bosta spet lahko nastopila pred slovensko publiko.

Cyantificov unikaten stil in inovativna efektivnost pri tresenju plesišča, Jadeov bizarno akuten vpogled v prihodnost drum'n'bassa, spojen z nasilnimi nagnjenji za mešalko, in neukrotljivo privlačen zvok Telekinesis vas ob podpori eklektične koalicije domačih ekip prav gotovo ne bodo spustili z Metelkove pozno v noč, o večeru pa boste pripovedovali še svojim vnukom.

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
/ Where: Gala Hala & CH0, Metelkova ulica 10, Ljubljana
/ When: Friday, 24. of March 2017 at 23:00
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔

>>>>>>>> Line-Up <<<<<<<<

.:: Cyantific (UK) ::.
(Viper Recordings)
https://soundcloud.com/cyantific

.:: Jade (HU) ::.
(Eatbrain)
https://soundcloud.com/eatbrain

.:: Telekinesis (SI) ::.
(Eatbrain/Blackout)
https://soundcloud.com/telekinesis

Support:
Aveho b2b Dominus Diaboli [Bass Fighters]
Erma [Vibe Department]
Hedon b2b Spade [Illegal kru]
Mixxle [Vibe Department]
Parano.id [Illegal kru]
Spencah [Bass Fighters]
Theejay [Bass Fighters]
W.G. (My Hell Jackson) [Vibe Deparment]

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Vstopnina in predprodaja: TBA

Vrata ob 23.00!


Info na: https://www.facebook...364226130624383
 

wiz

Pripravnik
24. nov 2008
36
0
6
Intensity Musik Festival / Ajba, Slovenia / 14.-16.7.2017





Event on facebook:
https://www.facebook.com/events/203179296849732


PRESALE AVAILABLE:
Online at http://bit.ly/2qIOKKs, on spot at OMV and 3DVA points around Slovenia.
– full weekend ticket 25€
– one day ticket 13€

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Intensity Musik Festival / Ajba, Slovenia
3 days of 101% Drum&Bass culture in nature next to the river Soča.
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔

Intensity Musik, Eatbrain, NeurofunkGrid, Comrade DNB, In Your Face Krew, Deep'n'Heavy Sounds, Illegal kru, Bass Fighters, Vibe Department Official, BAD VIBES, DROP SENSEI, DrumWise,
VMC Sound, Phog, Nasty Beats Austria, Monarchy_Drums, Mufajah Sound


SI: Ker se je začelo poletje, smo se odločili, da vam pripravimo nepozaben 3-DNEVNI event v dolini reke Soče. Drevesa, zemlja in voda bodo z nami vibrirala v norih ritmih drum'n'bass-a vse do zgodnjih jutranjih ur in še dlje! Poskrbljeno bo tudi za oci - lightshow, lasershow, efekti itd.

ENG: Since the summer has officially started, we decided to make an unforgetable 3-DAY event in valley of river Soča. Trees, earth and water will vibrate with us in crazy beats of drum’n’bass! For the eyes: lightshow, lasershow, effects and so on.

IT: Dal momento che l'estate è ufficialmente iniziata , abbiamo deciso di fare un indimenticabile evento di 3 GIORNI in una valle del fiume Isonzo. Alberi, terra e acqua vibreranno con noi in battiti notturni di drum'n'bass!

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
/ Where: Ajba, SI- 5213 Kanal, Slovenia (Between Nova Gorica and Tolmin)
/ When: Friday, 14. of July 2017 - Sunday 16. of July 2017
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔

--> HEADLINERS <--

.:: Eatbrain Night ::.
- Jade
- Telekinesis
- L 33
- Splash Heads
Hosted by Innate MC.

.:: NeurofunkGrid Night ::.
- The Clamps
- AnatomiX
Hosted by Innate MC.

--> SUPPORT ACTS <--

.:: BAD VIBES (IT) ::.
- Beeonex
- EVIES
- NO ONE KNOWS

.:: Bass Fighters (SI) ::.
- Aveho
- Kryptønite
- Spencah b2b Dominus Diaboli
- Theejay

.:: Comrade DNB (AT) ::.
- EMX

.:: Deep'n'Heavy Sounds (AT) ::.
- Specture
- GeefBoon
- Zykotech

.:: DROP SENSEI (SRB) ::.
- TBA

.:: DrumWise (SI) ::.
- Danaja
- Lunik
- MidAir

.:: Illegal kru (SI) ::.
- Hedon b2b Spade
- Hose
- Parano.id
- Tsunami

.:: In Your Face Krew (AT) ::.
- Ernestor b2b WasteNoize

.:: Intensity Musik (SI) ::.
- Zannax

.:: Vibe Department Official (SI) ::.
- Erma
- Mixxle

.:: Blacklight District (AT) ::.
- TBA

.:: Monarchy_Drums (IT/AT) ::.
- TBA

.:: Mufajah Sound(IT) ::.
- TBA

.:: Nasty Beats Austria (AT) ::.
- The MASTA
- Rob Bee
- Dazed System
- Coonex
- Smilez

.:: Phog (IT) ::.

.:: VMC Sound ::.
- TBA


▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
FREE CAMPING - DNB MUSIC - JUNGLE MUSIC - FOOD'N'DRINK STANDS - CHILL OUT AREA - SPORT & FUN & many more
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
---> TICKETS <---

PRESALE / starts on 1.6, more info soon /
– full weekend ticket 25€
– one day ticket 13€

AT THE DOOR / 14.-16.7.2017 /
– full weekend ticket 30€
– friday ticket 20€ (until 15.00 SAT)
– saturday ticket 20€ (from 15.00 SAT)

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Info & accreditations:
intensity.muzik@gmail.com

CAMP opens 14. of July at 14:00, and closes 16. of July at 17:00.

WARNING: brininging alcohol, glass products and starting open fire is prohibited inside the festival area!
 

wiz

Pripravnik
24. nov 2008
36
0
6
Digital Dungeon: Illegal x Frag::ments w. RIDO (CZ) / 13.12.2019 / Kud Channel Zero

Objavljena slika


Z nesmrtnimi besedami Eminema: "Guess who's back!"

Digital Dungeon se po nekajletni hibernaciji vrača! Dom smo v sodelovanju illegalnega kruja s frag::ments našli v edinem ljubljanskem klubu, ki mu ob težkih udarcih bobna in basa resnično lahko rečemo temnica. Kot pa se za paradno vzdušje homecominga spodobi, se nam bo v ničnem kanalu pridružil češki didžej in producent Rido. Mož, ki ga večina starih mačkov žanra še vedno hrani v torbah v vinilnih izvedbah, se je v desetletju podpisal na izdaje vsake omembe vredne založbe zvrsti. Tako ga najdemo na lejblih, kot so Fokuz, Metalheadz, Eatbrain in Blackout (in njenem predhodniku Obsessions), na kateri je leta 2016 tudi izdal svoj albumski prvenec Rhythm of Life.
Podobno kot od domače podpore Ribe, mojstra lutk Sunneha, tandemov GMO (Hedon in Spade sta končno eno ♥) ter Tsunami b2b Vulpes tudi od Rida pričakujte široko paleto bobenbasovskih spevov, od globoko deročih vibracij do živalskega razbijanja.

LINEUP:

RIDO (Metalheadz / CZ)
GMO - Hedon & Spade (Illegal kru)
Tsunami b2b Vulpes (Illegal kru)
Sunneh (Frag::ments)
Riba (Frag::ments)

#harderisbetter

Vstopnina: 6€ <00h> 8€

!POZOR!

Možnost nakupa skupne vstopnice = 10€ (zapestnica) in velja za oba dogodka (Digital Dungeon & Jungle Bell) od 23h dalje! Vstopnice bodo na voljo samo na dan dogodka na blagajni Ch0.

https://www.facebook...60968854014412/