Primer čistega egoizma v današnjem svetu

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.069
7.551
113
pri taščici
Ponavadi so polnilna mesta casovno omejena. Ko se cas iztece, se dodatno racuna cas zasedenosti polnilnega mesta.
Seveda ce polnis.
In vsaj zaenkrat je se vecina voznikov j toliko ovidevnih do drugih EV voznikov da ne fejka polnjenja.
No, na tesli ga s Teslo itak ne mores.
5 minut po tistem ko si poln zacne pristevat penale za parking

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: brane_new in sad

sad

Guru
24. avg 2007
21.869
10.488
113
Imam samo eno parkirišče, kjer je za EV in ga uporabljam zaradi komoditete... Takrat suvereno zaparkiram na EV mesto, ne da vsteknem kabel in je zraven mene se vedno vsaj 10 parkingov za EV frej. Cez cesto nobenega, ker so za ICE. Ali v tem primeru zasedam komu polnilno mesto ali sem ravnokar sprostila ICEjasu enega :sprasujemse:

V prekrsku sem v dobro ICEjasev, ker smo ravno v demagogija modu. Res pa je da sem takrat v minuti nazaj, vedno, parkplaca mi se niti placat ni treba. Ce bi ostala dlje, pa ne vem... Bi mogla preracunat. Se mi zdi, da je polnjenje ceneje na 6A kot parkirnina.
Meni je prav fascinantno koliko mejnih primerov se najde na Alterju. In seveda objektivnih izgovorov za neko dejanje.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
935
119
43
select 1 from dual;
Na parkirišču, ki je v naslovu teme v vsakem primeru plačaš parkirnino ali polniš ali ne in polnilnice ne računajo penalov tudi ko se priklopljen avto ne polni. Je pa možno samo AC polnjenje.

Pred parkiriščem sta še 2 dodatni polnilnici, ki omogočata tudi DC polnjenje in ni potrebno plačati parkirnine. Tu pa so penali, če avto pustiš po zaključku polnjenja. So pa tudi ta parkirna mesta pogosto zasedena s ICE.