Primer čistega egoizma v današnjem svetu

mtl

Guru
19. jul 2007
10.821
503
113
Kras
www.mtl.si
Ja, to žal drži.
Balkance samo udarec po denarnici zaboli. Precej žalostno.
Drugače pa Bmw je že morda prvi, ampak naprej so bile čisto ljudske znamke, tako da vsaj v tem primeru ne bi pospeševal. Kaj pa veš, morda je celo smernik uporabil, ko je zapeljal na to parkirno mesto. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.823
3.415
113
ICE so navadni. ;)

EV so električni.

Splošna parkirišča so za vsa (osebna) vozila.

Rezervirana pa za tiste, ki se jih tiče: zaposleni v šoli/vrtcu (iz ene druge teme), invalidi, EV polnilnice,...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.993
7.432
113
Itak... pa daš kabel notri... Pa on z ICE lahko parkira. Ker če nima kje, potem je oni brez vtičnice na avtu še večja od "obične pii...". Da mi ni nujno polniti, pa mi skrivaš polnilnice, da lahko sploh ne vem, da je, me boš pač gledal, kako sem ti snela mesto pred nosom

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.993
7.432
113
Imam samo eno parkirišče, kjer je za EV in ga uporabljam zaradi komoditete... Takrat suvereno zaparkiram na EV mesto, ne da vsteknem kabel in je zraven mene se vedno vsaj 10 parkingov za EV frej. Cez cesto nobenega, ker so za ICE. Ali v tem primeru zasedam komu polnilno mesto ali sem ravnokar sprostila ICEjasu enega :sprasujemse:

V prekrsku sem v dobro ICEjasev, ker smo ravno v demagogija modu. Res pa je da sem takrat v minuti nazaj, vedno, parkplaca mi se niti placat ni treba. Ce bi ostala dlje, pa ne vem... Bi mogla preracunat. Se mi zdi, da je polnjenje ceneje na 6A kot parkirnina.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.823
3.415
113
Imam samo eno parkirišče, kjer je za EV in ga uporabljam zaradi komoditete... Takrat suvereno zaparkiram na EV mesto, ne da vsteknem kabel in je zraven mene se vedno vsaj 10 parkingov za EV frej. Cez cesto nobenega, ker so za ICE. Ali v tem primeru zasedam komu polnilno mesto ali sem ravnokar sprostila ICEjasu enega :sprasujemse:

V prekrsku sem v dobro ICEjasev, ker smo ravno v demagogija modu. Res pa je da sem takrat v minuti nazaj, vedno, parkplaca mi se niti placat ni treba. Ce bi ostala dlje, pa ne vem... Bi mogla preracunat. Se mi zdi, da je polnjenje ceneje na 6A kot parkirnina.
Ja ta opis je nekaj drugega, kot to kar smo se šli do sedaj.

Seveda si lahko na EV polnilnem mestu "samo minutko", ter se ne kvalificiraš (še) "za navdno piii.." ;)

Ej baje imajo ta vikend na tesla servisu akcijo za brezplačno menjavo s. senzorjev. :evil:

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.006
2.531
113
s. senzorjev? sarkazm senzorjev?
Praktično je nemogoče polniti, ne da bi bil na ''parkirnem'' prostoru! Naj se gleda čas zasedenosti takega prostora :

Invalidi in parkiranje.
lahko parkirajo na navadnih mesti? ne, ker potem v vaška glasila dajo slike, da so morali na navadni parkingih.
dokler nimaš ''nalepke'' invalid, si samo parkirni invalid. pr lidlu!
dokler ne polniš, nimaš na mestu za polnenje kaj iskat.
a se res ne znate med sabo zmenit?

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj