Tole na levi pd walterja pogojno, ferex in parkside je pa za "knauf"vrtat ne pa 40cm debele stene.
Ja, fasada je 10cm stiropor in zalepljena fasadna mrežica ter zaključni sloj (vse skupaj na obstoječo termoputz fasado).. Glede na to, da je cigl zazidan po dolgem, je verjetno 20cm cigla za zvrtat...
Torej, na vsaki strani luknja s čimvečjim fi? Obe na vrhu? Bo to dovolj?
Lahko s kronastim nastavkom vrtaš z navadno sds max mašino ali moraš imet komplet: mašino in krono? Ima mogoče kdo za posodit krono fi 100 ali SDS Max sveder (80mm, 90mm ali celo 100mm)? Se da kje sposodit?
WeWatchingYou , tam je rekuperator iz spalnice..
Ne rabis vpetja ker cez modularca ne rabis nobene resne sile. Jaz bi mu lahko napisal da mu pridemo za dnar zvrtat pa se kar zagovarjam al suho krono al pa z dletom pocasi na roko.glede na težavnost vrtanja in predvsem kaj lahko zajeb prinese, bi jaz najel ekipo, ki se s tem ukvarja....
Meni so montirali lokalne prezračevalnike, pa so imeli zunanjega najetega za prebivati stene...Naredil 4 krasne luknje, brez škode notri in zunaj na fasadi.
Tukaj se lepo vidi, da se bi lahko vpel v tram in čisto počasi vrtal.
Lahko tudi prvo narediš luknjo skozi z navadnim svedrom, da se orientiraš, nato obrežež fasada in mrežičo z olfa nožem. Nato od znotraj vrtaš počasi s krono
Jaz bi raje plačal 200€, pa imaš potem lepo fasado naprej. Koliko živcev in denarja te bo koštalo, ko boš reševal zajeb...