Predvidevam da so tiste poti med hisami v lasti obcine. Ce niso, pa se bodo verjetno.Ker tam ni njegovo.![]()
Predvidevam da so tiste poti med hisami v lasti obcine. Ce niso, pa se bodo verjetno.Ker tam ni njegovo.![]()
tam teče voda in ni mosta...Zakaj ne mores dostopat tam kjer si narisal puscico (mimo his)?
Čigava je ulica?tam teče voda in ni mosta...
ulica je do vode, čez ne
deljene na petino, od vsakega (4) lastnika na ulici, 1 petino ima pa občina.Čigava je ulica?
Aha, sem mislil da je na drugi strani potok.tam teče voda in ni mosta...
ulica je do vode, čez ne
So predhodniki šli gledat v fizično v knjigo in manjkajo zapisi, ali celo stran...."zanimivo....
Jaz imam kmetijsko zemljišče ob potoku, do katerega nimam uradnega dostopa. Da je bil v preteklosti, se še nekaj spomnijo, vendar je zapis iz zemljiške knjige izginil...
"
Če je izginil čez noč in ni jasnega razloga zakaaj, pejt preverit v fizično (pisno) verzijo ZK. Ko so delali prenos v digitalno ZK so seveda tudi kaj zafrčkali (npr. narobe prepisali lastniške deleže), in bodo to popravili, če se ugotovi, da je šlo za očitno pomoto...
Tole pa zelo težko verjamem. Sem kar precej časa preživel v zemljiški knjigi in listal po starih "buklah" pa se mi ni nikoli zgodilo, da bi kaj manjkalo.So predhodniki šli gledat v fizično v knjigo in manjkajo zapisi, ali celo stran....
Opa, smrdi po kriminalu... Vsekakor pejt še sam pogledat, ker se včasih lahko kaj založi ali pa te uradnik hoče odpraviti, ker recimo kao nima časa.So predhodniki šli gledat v fizično v knjigo in manjkajo zapisi, ali celo stran....
No, no. Ni vsaka napaka kar kriminal. Če bi kdaj delal v zemljiški knjigi bi ti bile zadeve malo bolj jasne. In še vsak napačen ali manjkajoči zapis se popravi, če stranka to ugotovi.Opa, smrdi po kriminalu...
Škoda se je ukvarjat s takimi lokalnimi šerifi, naj za njih poskrbi sistem - kot so ti že svetovali, naprej na najnižji (občinski ravni) in potem dalje.Težava je ravno v temu , da on se sploh ne želei dogovarjati...Tako kot si je on zamislil in pika.